Záhada na místě činu: Patřily odhozené kalhoty Nině a ukazují na to, co se dělo před vraždou?

Pátrání po ztracené Nině H. dopadlo nejhorším možným způsobem: Dívka byla nalezena zavražděná. Na osudném místě v oboře Hvězda, které policie obehnala páskou, byl z dálky vidět i děsivý nález, a to kalhoty zavěšené na stromě. Patřily Nině a mohou značit, že měla vražda sexuální podtext?

Fotografii, kterak kriminalisté ohledávají místo činu a na jednom z okolní stromů jsou zavěšeny tmavé džíny, zveřejnil server Aktu.cz. Podle Blesk.cz se kousek od nich našel i batoh barevně stejný jako ten Ninin. 

Také džíny se na pohled barevně neliší od těch, které na sobě dívka měla, když ji kamera zachytila při odchodu z domu ve Stodůlkách. 

Může to znamenat, že má vražda sexuální podtext a kalhoty skutečně patřily Nině, nebo je snad na místě někdo pohodil už předtím?

Jak se páteční události seběhly, zatím policie vyšetřuje. Podle mluvčí Evy Kropáčové není vyloučeno, že spolu oba případy úzce souvisí. Co její slova naznačují, je evidentní. Už spousta lidí na sociálních sítích odsoudila Ninina kamaráda Jana, že nepochybně vraždil on. 

Policie našla tělo Niny H. v oboře Hvězda.

Skutečnost, že krátce poté, co někdo dívku zavraždil, Jan doma utopil mobilní telefon a spáchal sebevraždu skokem pod metro, přičemž naposledy s ní byl spatřen právě on, je doopravdy asi jen těžko náhodná.

Lidé v diskuzích hojně spekulují o tom, že by motivem mohla být zhrzená láska. Nina totiž měla přítele.

„Honza byl skvělý kluk a celá záležitost nás dost zasáhla. Bohužel, vše nasvědčuje tomu, že to Honza provedl, když se rozhodl ukončit svůj život. My (Janovo okolí, pozn. red.) jen krčíme rameny, protože tomu nerozumíme. Jestli to byla zhrzená láska...,“ řekl pro Expres.cz i jeden z Janových kamarádů.

Nic každopádně nebude jasné, dokud případ nevyšetří policie. 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:52 čtvrtek 11. března 2021. Anketa je uzavřena.

  • 77
  • 64
  • 52
  • 29
  • 28
  • 28