Muž, který viděl umírat řidičku Nikolu: Nemohla dýchat, měla díru v krku!

Jako první byl u mladé řidičky Nikoly B., která zemřela na následky čtvrteční havárie u Obrnic na Mostecku. Jeho rychlá pomoc byla nakonec ale zbytečná, krásná dívka byla prý v tak špatném stavu, že by jí nepomohl ani zázrak.

Dívky natáčely svou divokou jízdu mobilním telefonem a v přímém přenosu ji sdílely na svém Facebooku. Ze zábavného streamu se ale nakonec stal horor v přímém přenosu. Volkswagen ve vysoké rychlosti (dívky na videu uváděly až 180 km/h, pozn. red.) narazil do protihlukové bariéry a tragédie byla na světě.

Nikola B. byla převezena helikoptérou do nemocnice, kde svůj boj o život prohrála. Její spolujezdkyně měla více štěstí a skončila vážně zraněná v nemocnici. Jeden ze svědků otřesné havárie se svěřil s tím, co viděl, a z jeho slov doslova mrazí...

„Obě holky byly v bezvědomí, spolujezdkyně se asi po pěti minutách probrala. Řidička na tom byla mnohem hůř,“ začíná své vyprávění v diskusi na Facebooku Jan V., který byl první člověk, co za těžce raněnými dívkami přiběhl.

Na místě byla i helikoptéra.

„Řidička nemohla dýchat, měla díru v krku po nějaké lati, která vlétla do auta,“ popisuje šílenou tragédii svědek.

Jan V. svou zprávu zakončil tím, že doufá v uzdravení obou dívek. Nedlouho poté mu ale diskutérka Katy K. poslala drsný vzkaz: „Řidička byla dnes ráno odpojena od přístrojů. Byla na tom velice špatně.“

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:22 neděle 5. listopadu 2017. Anketa je uzavřena.

  • 234
  • 132
  • 63
  • 48
  • 41
  • 39