Stanciova agentka jedná o přestupu. Na tuhle kočku spoléhají fandové Sparty!

Je mladý, perspektivní a v zástupu zájemců o jeho služby stojí třeba Besiktas, FCSB či bohaté kluby z Emirátů. Nicolae Stanciu přesto prohlásil, že chce za trenérem Stramaccionim do pražské Sparty. Málokdo to chápe, ale fanoušky Letenských postoj mladé hvězdy Anderlechtu jistě velice těší. Dočkají se zvučné posily? O tom rozhodnou jednání, která na Letné vede tahle kočka, Stanciova agentka!

Nicolae Stanciu se řadí k nejtalentovanějším rumunským fotbalistům, patří do reprezentace a je hráčem věhlasného bruselského Anderlechtu. 

Tam v roce 2016 přestoupil za 250 milionů korun, což jsou na české poměry velké peníze. Sparta, která o něj poslední týdny hodně stojí, teď nabízí částku, která představy belgického klubu úplně nesplňuje.

Ústřední postavou jednání je proto Stanciova agentka, velmi schopná a o nic míň přitažlivá žena jménem Anamaria Prodan (45). Sparta spoléhá na to, že bývalá modelka na vedení Anderlechtu zatlačí a donutí ho na nabídku z Prahy kývnout.

Anamaria Prodan má za sebou hodně rozmanitou kariéru. Působila jako modelka, fotila třeba i pro známý Playboy. V televizi pak měla několik vlastních show. 

Anamaria Prodan se nebojí ukázat sexy postavu.

V roce 2008 se ale vdala za rumunského fotbalového trenéra a ještě ten rok mu začala „fušovat“ do řemesla. Působila v několika různých klubech ve vedoucích pozicích, dnes dělá agentku fotbalistům.

Agentka Prodan ale rozhodně není jedinou ženou, která po boku Nicolae Stancia stojí. Pokud jeho přestup do Sparty klapne, přiveze si s sebou další kočku, svoji partnerku Andreeu Beldean. Tu rád ukazuje na společných fotkách na Instagramu.

Nicolae Stanciu se svou přítelkyní Andreeou Beldean

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:38 neděle 6. května 2018. Anketa je uzavřena.

  • 10
  • 9
  • 8
  • 5
  • 5
  • 5