Jak žije nejhorší nájemnice? Není těhotná, hledala si sídlo a vrátila se k milenci!

Kauza nejhorší nájemnice opět ožívá! Jistá paní Ivana V., která měla zdevastovat dům Šárky Rosové Váňové, žije teď podle zdrojů Expres.cz u svého přítele. S televizním režisérem se prý málem rozešla a dokonce měla hledat nové hnízdečko v Praze! Teď už ale oba opět spokojeně vrkají jako dvě hrdličky...

Kdo si už nepamatuje, jak probíhala kauza nejhorší nájemkyně v České republice, tak mu jistě pomůže krátká rekapitulace. Rozhlasová moderátorka Šárka Rosová Váňová se na svém blogu, který zveřejnil server iDNES.cz, svěřila s děsivou zkušeností s nájemnicí, jistou paní Ivanou V.

Tato paní měla Rosové Váňové a jejímu manželovi zničit dům k nepoznání. „Je totálně odepsaný,“ přiznala moderátorka v exkluzivním rozhovoru. Redaktorům Expres.cz se dostalo do rukou teď další svědectví, které naznačuje, jak si asi paní Ivana V. počíná teď! Má se někdo další snad obávat o svou nemovitost?

Kde si tedy údajná nepořádnice našla nové útočiště? Podle informací Expres.cz žije u televizního režiséra Martina B., se kterým už delší dobu tvoří pár. Na Facebook si zamilovaná dvojice neustále přidává společné fotografie, či láskyplné vzkazy.

Koncem března se dokonce v okolí jejich hnízdečka lásky mluvilo o svatbě.

„Martin chodí po vsi s úsměvem na tváři a chce si Ivanu vzít,“ potvrzují nám zdroje Expres.cz. Ze svatby byl ale málem byl definitivní rozchod! K redaktorům se dostala informace, že pár se nepohodl a hrozilo dokonce odloučení! To by znamenalo jediné: majitelé nemovitostí po celé republice by museli vyhlásit stav pohotovosti!

Odloučení se nakonec nekonalo. Zamilovaný pár se podle zdrojů Expres.cz pouze nepohodl kvůli tomu, že Ivana V. prezentovala se jako těhotná, ale údajně není. Zdroje, které nechtějí být zveřejněny, uvádějí, že v jiném stavu tato paní, která má „na svém kontě“ už šest dcer, nebyla a jednalo se o lež!

Jestli si někdo pořádně oddychl tak to jsou majitelé nemovitostí. Ti by totiž v případě pronajmutí svého domu Ivaně V. mohli litovat podobným způsobem jako Šárka Rosová Váňová se svým manželem.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:50 čtvrtek 24. srpna 2017. Anketa je uzavřena.

  • 13
  • 13
  • 11
  • 9
  • 9
  • 7