Diskuze

Našli jsme nejdražší vodu v Praze. Je na Hradě a z její ceny spadnete ze židle

Dodržovat pitný režim je v dnešních horkých dnech naprosto nezbytné pro přežití. To platí i pro tisíce turistů i Čechů, kteří každý den zamíří na Pražský hrad. Připravit se ale musí na to, že kromě historického a kulturního zážitku na ně čeká i šok v podobě nejdražší balené vody v Praze. Čím blíže Hradu jste, tím více za půl litru zaplatíte.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FR

Svatí se klepou když vidí jak církev na prostém lidu těží,stejně jako po celou dobu výmyslu církve.SOBOTKOVA podpora pro zlodějnu kterou vymyslel Kalousek a ,,věřící,, a místo aby byla odluka od církve,ještě jim Sobotka za naše nechává opravovat církevní majetek,který ovšem zbudoval věřící národ a ne církev.Vše jim vzít zpátky!

0 0
možnosti
FR

[>-]Svatí se klepou když vidí jak církev na prostém lidu těží,stejně jako po celou dobu výmyslu církve.SOBOTKOVA podpora pro zlodějnu kterou vymyslel Kalousek a ,,věřící,, a místo aby byla odluka od církve,ještě jim Sobotka za naše nechává opravovat církevní majetek,který ovšem zbudoval věřící národ a ne církev.Vše jim vzít zpátky!

0 0
možnosti
FR

Církev je totiž nepřekonatelná.Bapřed si nachystali s pomocí Kalouska vše co ,,mají dostat,,zásadně nepřistoupí na odluku od státu,v tom je podporuje i svazák a pánbičkář Sobotka a nyní si vydělávají další miliony placením ve ,,svatostáncích,,které jim ovšem v dobách vzniku ve velké většině zaplatili věřící ,takže by neměli dostat ani haléř a nic by se jim nemělo vracet!Budeme muset udělat změnu režimu,tento funguje jenom pro pánbičkáře,sluníčkáře a islamisty!

0 0
možnosti