Hrozivá nehoda: Filip (†23) sešrotoval BMW, rodině vadí zlé komentáře

Přímo hrozivé následky měla dopravní nehoda, ke které došlo o víkendu u Mariánských Lázní. Mladý muž tam nedokázal ukočírovat svoje BMW a narazil s ním do betonového pilíře. Nepřežil ani on, ani jeho spolujezdec. Policisté zveřejnili fotografie z místa nehody, které ukazují, že z auta nezbylo nic než hromada šrotu.

Miloval auta a obzvlášť rychlou jízdu, ale ta se v sobotu stala třiadvacetiletému Filipovi P. osudnou. A bohužel na jeho naprosto neohleduplný koníček doplatil i o tři roky starší bratranec.

Filip se kolem páté hodiny ráno hnal svým BMW silnicí mezi Mariánskými Lázněmi a obcí Zádub-Závišín. Podle informací televize Nova to bylo rychlostí až 200 km/h. Pak nad autem ztratil kontrolu, vyjel do protisměru a narazil do betonového pilíře viaduktu.

On i jeho bratranec byli na místě mrtví.

Filip P. narazil do stěny viaduktu.

Tohle z auta zbylo.

Na serveru Týdeník Policie se objevily i snímky havarovaného auta. Tedy přesněji řečeno toho, co z něj zbylo. A po jejich zhlédnutí nelze pochybovat, že oba mladíci neměli šanci přežít.

Filip P.

V diskuzi pod článkem Týdeníku Policie převažuje názor, že si Filip P. smrt v podstatě vysloužil. A že ho není škoda, protože bude na silnicích o jednoho neohleduplného řidiče méně. To se ale nelíbí rodině.

Filip zdemoloval svoje BMW, na místě zemřel on i jeho bratranec.

„Prosím vás, odstraňte tento článek, je to pro nás, rodinu, velká bolest. A prosím lidi, ať mají trochu úcty. Děkuji,“ vyzval Filipův příbuzný.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:56 čtvrtek 4. června 2020. Anketa je uzavřena.

  • 132
  • 57
  • 38
  • 35
  • 34
  • 33