Kontroverzní kulturista Grznár vyzval na souboj zpěváka Cristovaa. Co na to Ben?

Dva skvělí šoumeni a úspěšní sportovci si už brzy dají na budku! Steroidy milující kulturista Filip Grznár vyzval Bena Cristovaa, sportovce a zpěváka v jedné osobě. Ten jeho výzvu poněkud poupravil, ale zápas roku se blíží. Nepůjde jen o hrdost, ale také o pořádný balík peněz!

Vše začalo kvůli videu, které sdílel Filip Grznár na svůj YouTube kanál. Drsný svalovec a jeho fitness parťák Pavel Beran se navezli do Bena Cristovaa a jeho nové písničky Twerk.

Netrvalo dlouho a šílený kulturista Grznár, který se dříve věnoval i zápasu, zničehonic vyzval populárního zpěváka na souboj v takzvaném grapplingu. Ten se ale neuskuteční. Místo toho se veřejnost může těšit na něco mnohem zajímavějšího!

Ben Cristovao se nejspíše stokilového a steroidy posilněného Grznára zalekl, a tak tuto výzvu s díky odmítl. Zpěvák a sportovec v jedné osobě ale profesionálnímu kulturistovi nabídl něco jiného a pro veřejnost mnohem zajímavějšího.

„Pravděpodobně bych tento zápas prohrál, a když ne a udělal bych třeba remízu, tak by mě to stálo nějakou ruku nebo nohu, a to mi za to nestojí,“ započal své odmítnutí zpěvák a sportovec Ben Cristovao.

Úplně Grznára ale neodpálkoval a nabídl slavné hoře svalů kompromis. „Moc rád bych navrhl zápas v brazilském jiu-jitsu,“ šokoval český hudebník, který se tomuto bojovému sportu už nějaký čas věnuje, a dokonce se chlubí i modrým páskem.

Blíží se souboj století! Ben Cristovao se hodlá postavit steroidy milujícímu kulturistovi Grznárovi!

Nabušenému Grznárovi zpěvák, který má za sebou účinkování v soutěži Česko Slovenská SuperStar, nabídl i pořádný balík peněz! „Nabízím ti 50 tisíc za zápas v jiu-jitsu, dalších 50 tisíc, pokud vyhraješ.“

A to není vše! Pokud Grznár svého soka porazí, tak Cristovao pro něj má ještě jednu možnost, jak si vydělat. „Až zápas skončí, vsadím se s tebou o dalších 100 tisíc, že tě mnou vybraný soupeř s hnědým páskem v tvé váhové kategorii porazí do 200 sekund.“

Mnoho lidí šokovalo, že kontroverzní kulturista Grznár, který je „slavný“ i kvůli svému kladnému vztahu k pervitinu, výzvu zpěváka přijal bez jakýchkoliv připomínek.

Filip Grznár souboj s Benem Cristovaem přijal bez výhrad!

„Brzo proběhne zápas mezi mnou a Benem Cristovaem, nebo jak se to píše, v brazilském jiu-jitsu. Připravte se na mega show,“ hecuje své fanoušky na Facebooku Grznár, který si tak může za dva zápasy vydělat 200 tisíc.

Filip Grznár ve svých videích už naháněl jiného youtubera, a to Aleše Bejra. Holohlavého vlogera, který si říká Psychopat, vyzýval populární kulturista na krvavý souboj neustále. Bohužel pro milovníky násilí ale jeho lanaření neskončilo úspěchem.

Aleše Bejra vyzýval Filip Grznár ve svých videích také.

Teď se zdá, že Grznár a jeho příznivci se konečně dočkají, sto kilo vážící hora svalů míří na zápas roku! Bude slavit úspěch a zisk velkého balíku?

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 20:24 pátek 29. září 2017. Anketa je uzavřena.

  • 93
  • 48
  • 37
  • 31
  • 23
  • 20