Dcera narkomanky Katky Tereza: Od dětství se věnuji modelingu, babička mi šetří na budoucnost

Mnozí o ni měli strach, aby nedopadla jako její nechvalně proslulá matka. Ona ale naštěstí jde naprosto odlišnou cestou. Dcera nejslavnější české narkomanky Kateřiny Bradáčové (46) Tereza (15) se Expresu svěřila, že ji od dětství živí modeling. První focení měla dívka absolvovat ještě předtím, než nastoupila do základní školy. Dobrou zprávou také je, že babička, kterou Tereza považuje za vlastní maminku, jí peníze z focení posílá na spořicí účet, aby měla dívka hezkou budoucnost. „Focením jsem si vydělala už hezké peníze,“ pochlubila se nám dcera Kateřiny Bradáčové.

Koncem února Expres upozornil, že odstrašující příběh nejslavnější české narkomanky Kateřiny Bradáčové z dokumentu Katka má velmi zajímavé pokračování.

Dcera ženy, která je už více než čtvrt století těžce závislá na tvrdých drogách, točí videa na TikToku a na sociální síti pro mladé je pohledná Tereza velmi populární.

„Točím videa, protože mě to baví, a chci do světa posílat lásku a sílu těm, kteří to mají podobné jako já nebo těm, kteří to potřebují,“ svěřila se nedávno redaktorovi Expresu sympatická dívka.

Mladá školačka má kvůli výše zmíněnému dokumentu mnoho fanoušků. Hodně z nich se strachovalo, aby Tereza nedopadla jako její maminka, nedostala se do špatné party a nezačala brzy brát drogy.

Zdá se, že Katčina dcera naštěstí nejde ve šlépějích své biologické matky. Expresu se exkluzivně svěřila, že se teď usilovně připravuje na přijímací zkoušky na střední školu a od dětství se živí coby modelka.

„Od svých čtyř let dělám modeling a vydělala jsem si tím pěkné peníze,“ pochlubila se patnáctiletá dívka, která následně zavzpomínala, jak se k focení dostala.

„Fotky má někde určitě schované maminka (Tereza tím myslí svou babičku, pozn. red.), já mám jen svoje, co si fotím doma. Jako malá jsem byla na billboardech v zahraničí a podobně. Když je člověk zajímavý a jde mu to, vydělá si tím slušné peníze,“ říká Tereza.

„Já jsem byla zajímavá díky mé mezeře mezi zuby, také jsem hodně ukecaná a herecky zdatná. Zvali si mě na castingy. Pamatuji si, že jsem jako malá dělala reklamu na oblečení,“ vzpomíná dcera Kateřiny Bradáčové.

Tereza je krásná dívka a Expresu se svěřila, že ji odmala živí modeling.

Babička mě tlačila do modelingu i do sportů, jsem za to ráda

Peníze, jež si modelingem vydělala, má Tereza na spořicím účtu, který jí před lety založila babička.

„Babička na mě byla celkem tvrdá. Tlačila mě do toho (do modelingu), ačkoliv jsem dříve moc nechtěla. Teď už ale chápu, proč to dělala, a jsem jí za to vděčná,“ nechala se slyšet Tereza, která se díky babičce odmala aktivně věnuje také sportování.

„Tlačila mě do sportu a jsem za to ráda. Díky ní jsem toho plno vyzkoušela a zažila. Sport je něco, pro co dýchám, ale kvůli zdravotním problémům mám už rok pauzu. Až budu zdravá, zase se do něčeho vrhnu. Dělala jsem většinou takové ty chlapecké sporty. Před rokem jsem musela přestat s atletikou, ale dříve jsem chodila na sebeobranu, florbal, gymnastiku, fotbal a zkoušela jsem i krasobruslení,“ prozradila o sobě mladá tiktokerka, jejíž nový profil sleduje téměř osm tisíc lidí.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 7:01 čtvrtek 6. července 2023. Anketa je uzavřena.

  • 62
  • 40
  • 20
  • 18
  • 18
  • 9