Brutálně zmlátili letušku a její přítelkyni. Důvod? Nechtěly se spolu líbat!

Melania Geymonatová (28), která se živí jako letuška u společnosti Ryanair, jela se svou přítelkyní Chris autobusem v Londýně. Přistoupilo k nim několik mladých mužů. Ti po dívkách žádali, aby se začaly líbat. Když to Melania s přítelkyní odmítly, zaplatily svou krví!

K incidentu došlo podle serveru Mail Online v severozápadním Londýně 30. května v ranních hodinách. 

O napadení informovala letuška Melania na svém profilu na sociální síti, kde zveřejnila i fotografie poraněného obličeje. Policie čin vyšetřuje jako homofobní útok.

„Chtěli po nás, abychom se před nimi začaly líbat. Říkali nám ‚lesbičky‘ a popisovali před námi různé sexuální polohy. Snažila jsem se vtipkovat a má přítelkyně Chris dokonce předstírala, že je nemocná. Oni nás ale stále pronásledovali, házeli po nás mince a pak nás napadli,“ říká letuška Melania.

Dívky dostaly nakládačku v londýnském autobuse.

Podle Melanie byli útočníci minimálně čtyři. Jeden z nich mluvil španělsky, ostatní měli ale typický britský akcent. 

„Moje přítelkyně byla na zemi a oni ji bili,“ popsala teror letuška, která pochází z Uruguaye, ale nyní žije v Essexu.

Melanii zlomili nos.

„Snažila jsem se ji bránit, ale oni začali mlátit i mě. Krev byla všude. Na mém obličeji, na mých šatech, na podlaze,“ dodává žena, které agresoři zlomili nos.

Útočníci dívky také okradli. Londýnský starosta Sadiq Khan na svém Twitteru incident odsoudil a uvedl, že se jednalo o mizogynní útok z nenávisti proti komunitě LGBT. 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:54 sobota 5. října 2019. Anketa je uzavřena.

  • 102
  • 38
  • 37
  • 29
  • 29
  • 29