Nácek Kotleba a jeho o 18 let mladší žena: Paní předsedovou potkal díky rvačce

Po slovenských volbách do parlamentu budí největší pozornost krajně pravicový politik Marián Kotleba. Osmatřicetiletý lídr Ľudové strany naše Slovensko má za sebou celkem temnou minulost. Světlou - i když bizarní - výjimkou je jeho velmi mladá manželka Frederika.

Fotogalerie

Do slovenského parlamentu se o víkendu dostal i Marián Kotleba, který nesnáší Romy, uprchlíky a podle serveru HNonline.sk nenápadně popírá holokaust.

Kontroverzní politik, který se už v roce 2003 stal vůdcem ultrapravicové Slovenské pospolitosti, kterou později zakázal soud s tím, že je v rozporu s ústavou, je u našich východních sousedů znám i proto, že si vzal za manželku mladičkou blondýnku.

Banskobystrický hejtman Marian Kotleba se v roce 2014 oženil s devatenáctiletou - čerstvou maturantkou - Frederikou Pospíšilovou, s níž se seznámil za docela zvláštních okolností.

Nesourodý pár se podle webu Nového času seznámil tak, že budoucí otec nevěsty informoval Kotlebu o tom, že Frederiku jako šestnáctiletou dívku přepadla skupina Romů.

Čtyři mladíci se na blondýnku měli vrhnout a zkopat ji do bezvědomí.

Takové trauma muselo krásku poznamenat na celý život. Možná tedy není divu, že útěchu našla zrovna u Kotleby, který podle svého programu zatočí se všemi, kdo mu neodpovídají jeho (rasovým) ideálům.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:33 středa 6. července 2016. Anketa je uzavřena.

  • 212
  • 118
  • 36
  • 30
  • 25
  • 21