Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Diskuze

    Bojíte se? To se bojíte správně, islám je podhoubí terorismu, říká muslim žijící v Česku

    Hatem Berrezouga, Tunisan a muslim, žije už 18 let v Česku. Podle něj jsou evropské obavy z uprchlíků zcela namístě. Tolerance v západním světě podle něj znamená ignorace, a to i ze strany muslimů. To je velká chyba, míní muž, lidé z odlišných světů musí znát své tradice, pokud mají soužít v míru.
    Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
    Děkujeme za pochopení.

    Nevim jestli srovnani islamskych imigrantu s Cechy co ziji v zahranici je na stejne urovni.... Jsou snad Cesi take nevzdelani a negramotni? znasilnuji nekde zeny? strili do lidi kdyz je nekdo nastve? Ze se v ceske republice krade vic nez by bylo potreba tak to je jiste :-), ale jeste jsem nevidel ceskeho teroristu co by vyhodil do vzduchu restauraci nebo vydavatelstvi MAFRA :-) jen proto ze tady nekde obcas napisou nesmysl.

    Bohuzel s uvedenym panem co je s nim rozhovor tak musim souhlasit.

    kdyz Evropa EU neodmita islam tak je to jeji Slabost, NE tolerance !!!!!!

    0 0
    možnosti

    M11a36r85e82k 50X37a19r84a

    19. 8. 2016 14:33

    Islám není podhoubí ničeho. To je lež co tady ten pán asi rád šíří. Problém jsou lidi. To je stejné jako když budete obviňovat Bibli za to co páchala církev v minulosti. Nicméně já se nebojím. Pravděpodobnost, že se setkám s dalším "teroristou" viz zde: https://goo.gl/iKiiV3 je minimální. ;-D A upřímně celý problém je v tom, že ten pán by měl být trochu vlídnější k lidem co jsou ze země odkud také pochází. Ono je to stejné jako bych já nadával na Čechy co žijí v cizině. A přitom jsem nesmírně rád, že to čtou minimálně oni. Proč? Možná proto že pochopili, že podobné šíření polopravd je živnou půdou pro manipulaci (Brain Washing).

    0 0
    možnosti

    Ano ve všem v souhlas ale co když není politická vůle omezit islamizaci Evropy ?

    0 0
    možnosti