Otec Kristýny, jejíž tělo se našlo na D5: Před smrtí volala sestře! Sebevražda? Nevěřím!

  • Osmnáctiletá Kristýna D. vyrazila v sobotu na večírek. Domů se z něj už ale nevrátila.
  • Ráno bylo její tělo nalezeno na dálnici D5.
  • Nejpravděpodobněji se jeví verze, že dívka skočila z mostu a následně ji pak přejel kamion.
  • Otec zesnulé Kristýny ale nemůže uvěřit tomu, že by jeho dcera spáchala sebevraždu.
  • Jako důkaz předložil, že Kristýna těsně před svou smrtí volala sestře a řekla jí, že se má dobře.
Už se zdálo, že se případ zesnulé Kristýny (†18) začíná pomalu objasňovat. Teď ale přišla další záhada! Dívčin otec, který se vůbec nemůže smířit s verzí, že by jeho dcera dobrovolně ukončila život, prozradil, že Kristýna před smrtí volala své sestře. Na nic si prý nestěžovala a řekla jí, že se má fajn. „Nedává to smysl,“ říká zdrcený tatínek Jiří, podle něhož mohl jeho dceru někdo k sebevraždě vyhecovat, nebo ji dokonce z mostu strčit.

Teprve osmnáctiletá Kristýna D. se netajila tím, že má rodinné problémy. Na sociálních sítích se kamarádům svěřila, že nevychází se svou maminkou. Často si stěžovala na svět a sdílela velmi depresivní citáty. V minulosti dokonce naznačovala, že by si vzala život.

Není tak překvapením, že poté, co se její tělo objevilo na dálnici D5, všechny její kamarády napadlo, že mladá dívka spáchala sebevraždu.

Patrně jediný, kdo tomu nemohl a stále nemůže uvěřit, je její otec Jiří, který na svém Facebooku uvedl, že jeho dcera byla zavražděna.

„Kdo něco ví o smrti mé dcery Kristýny, ať pošle zprávu. Byla zabita,“ napsal pan Jiří na Facebooku. Brzy se ale za svá slova omluvil.

„Možná jsem přestřelil výrokem, kdo zabil mou dceru. Ale nikdo mi nedal na výběr. Dnes bych napsal: Umřela mi dcera, to nejdražší, co máme. Rodiče milují své děti stále. Ještě jednou děkuji, nevěděl jsem, kolik přátel opravdu měla, je vás hodně,“ napsal zdrcený tatínek.

Kristýna se svým tatínkem

Podle deníku Právo kriminalisté pracují s verzí, že dívka spáchala sebevraždu skokem z mostu. Následně ji měl ještě přejet projíždějící kamion. Pan Jiří ale stále nemůže uvěřit tomu, že by se jeho dcera zabila.

„Ano, spadla nebo skočila, ale v tuto chvíli nevím, co bylo tím spouštěčem. Jestli to bylo její vlastní rozhodnutí, nebo ji k tomu někdo třeba vyhecoval,“ řekl výše uvedenému deníku Kristýnin otec.

Volala sestře a říkala, že se má fajn. Za dvě hodiny ji našli mrtvou

Jiřímu přijde velmi zvláštní také to, že jeho dcera těsně před smrtí volala své sestře a během hovoru jí řekla, že se má dobře. Nic tedy nenasvědčovalo tomu, že by si chtěla vzít život.

„Předtím byla na oslavě, odkud starší sestře v jednu v noci volala, že se má fajn a je všechno v pohodě. Za dvě hodiny ji pak najdou mrtvou. To nedává smysl,“ říká zdrcený tatínek, podle něhož byla Kristýna spokojený člověk a neměla sebevražedné úmysly.

Kristýna zemřela za zvláštních okolností.

Jak již bylo ale výše uvedeno, podle dívčiných přátel měla Kristýna psychické problémy a je pravděpodobné, že je skokem z mostu chtěla nadobro vyřešit.

Šla z naší oslavy sama a byla trochu pod vlivem alkoholu a trochu jí přeskočilo a spáchala sebevraždu,“ uvedla podle deníku Blesk jistá kamarádka Anežka.

„Je mi to moc líto. Ale ona doopravdy měla stíny na duši. Ty její příspěvky mě úplně odrovnaly,přidala se dívka Anna.

Když se Kristýny jeden z kamarádů na sociální síti Ask zeptal, jestli by v afektu dokázala zabít člověka, Kristýna reagovala takto: „Nemusel by tu být ani ten afekt.“

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 14:48 pátek 18. prosince 2020. Anketa je uzavřena.

  • 25
  • 22
  • 19
  • 19
  • 18
  • 16