Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Když Andrej zařve, slyší to celé Průhonice, prozradila Monika Babišová

    Monika Babišová byla hostem Báry Divišové v pořadu Cesta na Hrad. | foto: TV Nova

    Nestává se často, že by Monika Babišová dala médiím rozhovor. Pro televizi Nova udělala výjimku, když se objevila v pořadu Cesta na Hrad, kde ji vyzpovídala Bára Divišová. Probraly spolu leccos. Prezidentské volby, jejího manžela, který v nich nakonec také kandiduje, přes hrozící trestní stíhání až po jejich seznámení. Došlo i na to, jaký je otec. Čím ji spolehlivě naštve a kdy se o svého muže nejvíce bála? To všechno manželka expremiéra a možného prezidenta nyní prozradila.

    „Jak už jsem dříve říkala, nadšená z toho nejsem, ani naše děti, docela jsem se těšila na to, až se stáhneme do ústraní. Někteří lidé jsou velice zlí a je dost nepříjemné si všechno, co o jejich otci vychází, číst. Děti to strašně moc ovlivnilo a ovlivňuje je to stále,“ nechala se slyšet manželka expremiéra Andreje Babiše (ANO) tím, že ji a děti svou kandidaturou na prezidenta zprvu jinak zvlášť nepotěšil.

    Doma mu to rodina dokonce nějaký čas rozmlouvala. „Andrej byl s tím i trošinku smířený, že možná by se stahoval. Ale na druhou stranu, když se teď rozhodl jít do té kampaně na prezidenta, vzpomněla jsem si na doby, kdy jsme cestovali a byl premiér. Spousta prezidentů a premiérů za mnou chodila a říkala mi, jak je chytrý, jaké má skvělé názory a že Česko může být rádo, že ho má. To byl pro mě impuls, že je dobré, aby do toho šel,“ přiblížila Monika Babišová.

    I když expremiér v současné době čelí se svou někdejší poradkyní Janou Nagyovou (ANO) obvinění z dotačního podvodu, jeho choť věří, že vše dopadne v jejich prospěch. „Popravdě musím říct, že se odsouzení nebojím. Jsem si jistá na sto procent, že manžel nic neprovedl. Pokud tady je spravedlnost, a já doufám, že tady je, nemůže být odsouzený,“ řekla Monika.

    Kvůli pracovní vytíženosti jednoho z prezidentských kandidátů je starost o děti a domácnost hlavně na jeho paní. „Vzhledem k tomu, že většinou jsem s dětmi sama, musela jsem to nějak převzít. Ale samozřejmě když je nějaké důležité rozhodnutí, které musím učinit, radím se s ním o tom. To si myslím, že je správné. Jinak se starám o domácnost, o vše, co se týče domů, dětí a tak,“ popsala Babišová v pořadu Cesta na Hrad, kde zmínila i to, jaký je otec.

    „Andrej je na děti takový akorát. Někdy je rozmazluje, někdy je zase až moc přísný. A když děti byly malé, je pravda, že jsem neměla ráda, když na ně křičel, když něco provedly. Já jsem vždycky říkala, že si je srovnám sama. Protože když Andrej zařve, slyší to celé Průhonice,“ zavtipkovala Monika, která se s manželem seznámila před třiceti lety.

    Monika Babišová byla hostem Báry Divišové v pořadu Cesta na Hrad.

    „Často mě zval na výjezdy, kam asistentky jindy nejezdily. Z toho jsem nabyla pocit a dojem, že se mu asi líbím. Bylo to na jednom výjezdu, kdy už jsem viděla, že Andrej skončil všechny schůzky. My jsme se tam bavili ve společnosti s jinými kolegy. A on si tak nějak sedl sám. A já jsem k němu přišla, sedla si a začala jsem se s ním bavit,“ vylíčila začátky Monika, která zmínila i to, čím ji dokáže její muž spolehlivě vytočit.

    „Štve mě každou chvilku. Úplně zaručené je, když si roztahá své papíry, kterých má milion. A všude jsou papíry,“ prozradila s tím, že Babišovým největším zlozvykem je, že prý ví všechno nejlíp.

    Diváci se dozvěděli i to, kdy se o muže nejvíce bála. „Bylo to letos na přelomu zimy a jara, kdy já jsem byla v cizině a Andrej odpadl v práci. Odvezla ho sanitka a mně o tom nikdo neřekl. Dozvěděla jsem se to až z médií. Byla jsem hrozně naštvaná. Z jeho týmů mi to nikdo nedal vědět, to jim nedokážu odpustit dodnes,“ nechala se slyšet Monika Babišová.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 16:30 pondělí 10. dubna 2023. Anketa je uzavřena.

    • Super
      207
    • Sladký
      84
    • Trapas
      69
    • Haha
      17
    • Tvl
      12
    • Cože
      8