Jako staří přátelé! Babišovi se opět setkali s Trumpovými, dámy se sladily do černé

Zástupcem České republiky na newyorském summitu OSN nebyl nikdo jiný než premiér Andrej Babiš. Toho za oceán doprovodila i manželka Monika s dcerou Vivien. A právě Monika Babišová na Instagramu jejich zahraniční cestu dokumentuje. Pochlubila se i tím, že ji a manžela po půl roce opět uvítal prezident Spojených států Donald Trump s manželkou Melanií, a jak se zdá, oba páry si spolu náramně rozumějí!

Zatímco Andrej Babiš má za oceánem především pracovní povinnosti, jeho manželka Monika si i s dcerou Vivien užívá New Yorku a tamních společenských akcí.

Za několik dní se stihla potkat i s několika významnými lidmi. Pochlubila se například fotkami s první dámou Turecka Emine Erdoganovou. 

Obě dvě na nich vypadají jako velmi dobré kamarádky. Vztahy přitom navázaly poměrně nedávno, při Babišově návštěvě Erdogana v Istanbulu.

Monika Babišová s první dámou Turecka

Na mnohem zajímavější setkání ale došlo včera.

To se totiž manželé Babišovi setkali s prezidentským párem Spojených států, tedy Donaldem Trumpem a jeho první dámou Melanií.

Babišovi se po roce znovu setkali s Trumpovými. A náramně si rozuměli!

A jejich společná fotografie jen potvrzuje zprávy o tom, jak si spolu rozumějí. Když letos v březnu Babiš s Monikou navštívili Bílý dům, mluvilo se hlavně o tom, jak si spolu sedly obě dámy. 

Trump si rozumí Babišem a jejich krásné ženy zase spolu.

Není se čemu divit, jak Monika, tak i Melania si potrpí na módu, navíc jsou si blízké i věkem.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:30 pátek 24. ledna 2020. Anketa je uzavřena.

  • 199
  • 170
  • 36
  • 36
  • 36
  • 30