Míří sexy modelka s mírami 94–74–94 za mříže? Sarah napadla Denisu sklenicí

Měla našlápnuto stát se slavnou modelkou. Místo toho ale skončí Sarah Chlebková dost možná ve vězení. Čtyřiadvacetiletá sexy blondýnka totiž loni v říjnu na tanečním parketu v Music clubu Kavárna v Orlové-Lutyni měla napadnout sedmnáctiletou dívku. Vzhledem k tomu, že se nejedná o její premiéru, tak Sarah hrozí až dvanáct let za mřížemi!

Sarah Chlebková byla už v minulosti dvakrát souzena za napadení. Pokaždé si to chtěla ručně stručně vyřídit s jinou ženou.

V říjnu, kdy byla v podmínce, Sarah řádila potřetí. Sklenicí praštila sedmnáctiletou Denisu, která málem přišla o oko. Divoké krásce teď tak hrozí až dvanáct let žaláře. Chlebková u soudu sdělila, že činu lituje.

„Klientku celá věc mrzí. K činu došlo za určitého emočního vypětí a stresu, kdy došlo k neshodám mezi dvěma mladými ženami. U soudu nechceme docílit zproštění klientky, jelikož se částečně doznala, ale trestu pod sazbou, aby obžalovaná nemusela jít do výkonu trestu, kam určitě nepatří,“ řekla obhájkyně modelky Chlebkové Jarmila Lipnická Pešlová.

Chlebkovou v minulosti před vězením zachránil tehdejší prezident Václav Klaus, který vyhlásil amnestii.

Bývalý prezident České republiky Václav Klaus. Díky němu mohla krásná Sarah řádit dál.

„Obviněná v baru při poměrně nevýznamném konfliktu udeřila sklenicí do obličeje jinou ženu. Její jednání je klasifikováno jako pokus těžké újmy na zdraví s tím, že podobného činu úderem sklenicí do obličeje vůči jiné ženě se dopustila v minulosti,“ popsala pro Blesk.cz útok modelky státní zástupkyně Brigita Bilíková.

Chlebková teď může jen doufat, že ji ze všeho „vyseká“ její obhájkyně.

V baru měla Denise (17) rozbít sklenicí obličej. Hrozí jí až 12 let kriminálu.

Napadená dívka Denisa u soudu přiznala, že Sarah Chlebkovou do říjnového napadení neznala. 

„Na parketě byla tlačenice. Najednou mě někdo zatáhl za vlasy a na obličeji mi přistála sklenice. Všude byla krev,“ zavzpomínala u soudu napadená dívka.

Soud s krásnou a divokou modelkou Sarah Chlebkovou byl odročen. Vypovídat bude muset i obsluha baru, vyhazovači, ale také kamarádi obou dívek.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:26 pátek 19. ledna 2018. Anketa je uzavřena.

  • 13
  • 12
  • 10
  • 8
  • 7
  • 5