Detaily šílené bitky v Mladé Boleslavi: Šlo o problémovou rodinu, prali se i s policií!

Za denního světla se v pátek několik lidí drsně porvalo na ulici mezi auty v Mladé Boleslavi. Brutální bitky před zraky zděšených kolemjdoucích se zúčastnily také dvě dívky, které se mlátily hlava nehlava a rvaly si vlasy. Jedna z nich po rvačce zůstala ležet na zemi, plakala bolestí a kolem ní se válely vytrhané chomáče vlasů. Podle nejnovějších zjištění se ukázalo, že účastníky hromadné rvačky byli členové jedné rodiny, kteří ve městě nemají zrovna nejlepší pověst. Po incidentu se měli dokonce prát i s policisty! Agresivní šílence, kteří byli silně pod vlivem alkoholu, zastavil až slzný plyn!

Hromadná rvačka, kterou natočil na mobil neznámý řidič z auta, se uskutečnila v pátek večer na jedné z ulic v Mladé Boleslavi. „Rozštípej ho! Rozštípej ho,“ křičí na aktéry drsné bitky autor videa, který nahrávku poté sdílel na YouTube. 

„Zavolejte někdo policajty,“ volal na kolemjdoucí muž, který se marně snažil odtrhnout od sebe dvě dívky, co se na silnici mezi auty mlátily hlava nehlava. „Ty mr*ko,“ řvala zase jedna z dívek na svou sokyni, zatímco ji tvrdě bila na zemi. 

Muže, který se snažil přivolat pomoc, pak napadl dlouhovlasý chlapík, jenž pravděpodobně patřil ke zmíněným dívkám.

Po vzoru MMA zápasníků chytil muže do gilotiny, stáhl ho na zem a začal ho škrtit. „Škrť ho,“ podporoval ho v násilí autor videa.

Do bitky se zapojil i starší muž, který se mladíky snažil roztrhnout.

Podle zdrojů Expresu se hromadné rvačky zúčastnili členové jedné rodiny. Jednalo se prý o známé potížisty, kteří ve městě nemají zrovna nejlepší pověst. „U téhle rodiny je tohle normální,“ uvedl muž, který aktéry bitky zná od vidění.

Bitky se zúčastnily i dívky, které si rvaly vlasy.

Pomohl až slzný plyn! Všichni byli opilí

Web CNN Prima News s odvoláním na své zdroje uvádí, že bitku v Mladé Boleslavi rozpoutaly dvě mladé ženy, které když se viděly, začaly na sebe pokřikovat velmi sprosté nadávky. 

Pak se přidali i ostatní. Celkem se rvačky zúčastnilo šest lidí. Ke skupině agresorů, kteří byli posilněni alkoholem, se přidal i kolemjdoucí pár.

Drama neskončilo ani poté, co na místo přijela policie. Čtveřice potížistů kladla strážníkům velký odpor, policisté tedy museli použít donucovací prostředky. Podle výše uvedeného serveru policisté dokonce vytáhli slzný plyn.

Aktéři incidentu skončili poté v rukou zákona a na policejní stanici se podrobili testu na alkohol. Nejvyšší nadýchaná hodnota byla 2,81 promile, nejnižší pak něco málo přes 1 promile. Událost nyní policisté prošetřují jako výtržnictví, podezřelých je všech šest lidí.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:09 čtvrtek 3. února 2022. Anketa je uzavřena.

  • 15
  • 11
  • 7
  • 7
  • 6
  • 6