Uf! Štíhlá misska slupne 22 Big Maců za hodinu a 50 knedlíků za 3 minuty

Štíhlá dívka na to vůbec nevypadá. Samá ruka, samá noha, vosí pas, a přesto je pětadvacetiletá Nela Zisserová jedlík k pohledání. Bývalá modelka a Miss Earth Nového Zélandu 2013 tak trochu změnila působiště a než na přehlídkových molech potkáte ji na soutěžích v jedení čehokoliv.

Nela je opravdu přírodní úkaz, protože se svými čtyřiceti osmi kilogramy pravidelně zahanbuje chlapy jak hora. Není totiž pro ni problém spořádat například 10 tisíc smažených kalorií složených z 20 velkých vajec, jednoho kila slaniny, šesti obřích klobás, 4 muffinů a hromady hub za necelou tři čtvrtě hodinku!

„Když se připravuji na soutěž, snažím se sníst co největší množství jídla den předem, abych si roztáhla žaludek,“ svěřila jedno ze svých tajemství šampionka v rozhovoru pro Daily Star. Potom je pro Nelu hračka spořádat šest burritos za 12 minut nebo 22 Big Maců za méně než hodinu.

„Za den nebo nějak tak se zase vrátím do normálu. Rychlost je mou velikou výhodou. Hromadu koblih spořádám za minutku a půl a 50 knedlíků mi trvá jen něco přes tři minuty,“ říká s úsměvem mladá kráska.

Takhle Nela zbaští kilové burrito za minutu a půl!

Musím se na to jen soustředit, nemyslet na nic jiného a jíst co nejrychleji je možné,“ říká přebornice, která začala soutěžit v roce 2016 v jedné pizzerii.

Když zrovna neudivuje svými kousky soupeře na přeborech jídla, udržuje se Nela Zisserová v kondici a štíhlé linii. Ráda aktivně sportuje, nejraději má surfování a turistiku. Tak co, dokázali byste se jí postavit?

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:41 pondělí 13. listopadu 2017. Anketa je uzavřena.

  • 14
  • 7
  • 7
  • 6
  • 6
  • 5