Nové odhalení: Než Míša zmizela, vypovídala na policii proti Otakarovi S. kvůli pedofilii

Vyšetřování případu zmizení dvanáctileté Míši Muzikářové trvá již téměř měsíc. Kriminalisté se během bezvýsledného pátrání dostali do několika slepých uliček, zlomovým bodem byla i sebevražda Otakara S., který figuroval jako hlavní podezřelý.Vyšetřování ale odhalilo několik alarmujících zjištění. V Míšině pokoji bylo nalezeno sperma a sama Míša před svým zmizením vypovídala na policii proti Otakarovi S. v případě sexuálního zneužívání její kamarádky.

Případ zmizení dvanáctileté Míši Muzikářové z Ústí nad Labem již bezmála měsíc láme hlavy kriminalistům. Těm se stále nedaří odhalit stopy vedoucí k objasnění toho kam a za jakých okolností vlastně Míša zmizela. Vyšetřování zároveň přináší mnohá šokující zjištění. Mezi ta patří nález spermatu v Míšině pokoji a skutečnost, že expřítel její matky byl opakovaně obviněn z pedofilie.

Velkým zvratem byla smrt hlavního podezřelého Otakara S. Ten byl v pondělí 30. ledna nalezen oběšený ve svém bytě na Plzeňsku. Pitva vyloučila cizí zavinění a policisté nyní vyšetřují, proč se milenec Míšiny matky Evy rozhodl pro sebevraždu. Kromě podezření z podílu na Míšině zmizení mohou být na vině i vážná obvinění ze sexuálního obtěžování nezletilých holčiček v Míšině věku.

Již v minulosti byl jednoruký partner Míšiny matky obviněn z pedofilie když osahával dvanáctiletou dceru své exmanželky. Server Lidovky.cz přišel s odhalením, že se sexuálního obtěžování nezletilé byl Otakar S. obžalován i těsně před Míšiným zmizením. Dívkou, kterou se měl pokusit zneužít byla Míšina třináctiletá kamarádka.

Podle zdroje blízkého vyšetřování měl Otakar S. malou holčičku vozit po Ústí nad Labem v autě. Poté zastavil, vytáhl láhev vodky, začal Míšinu kamarádku osahávat a dokonce jí měl nabídnout i peníze za sexuální styk. Dívence se ale podařilo zneužití zabránit a vše řekla rodičům, kteří na Otakara S. podali trestní oznámení.

V souvislosti s vyšetřováním sexuálního obtěžování své kamarádky na policii vypovídala proti Otakarovi S. krátce před svým zmizením i sama Míša. Ta mimo jiné řekla, že jí nic podobného tehdy ještě přítel její matky nedělal. Kamarádku si prý nejspíše vyhlídl u Míši doma, kam chodila druhá holčička na návštěvu.

Otakar S. měl být podle zdrojů serveru Blesk.cz v dohledné době zatčen. I tato vidina ho mohla dohnat k tomu, že si vzal život. Skutečný důvod, a to, jakou roli Otakar S. sehrál při samotném zmizení Míši se ale možná nikdy nedozvíme.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:05 pondělí 5. června 2017. Anketa je uzavřena.

  • 21
  • 16
  • 11
  • 11
  • 10
  • 9