Fabušová z nehody s prominentním politikem: Potratila jsem, ale otcem nebyl Kollár

Měla štěstí v neštěstí. Koncem října si finalistka Miss Universe z roku 2001 Miroslava Fabušová (38) sedla do vládní limuzíny, ve které byl slovenský předseda parlamentu Boris Kollár (55). Krátce po nehodě, již oba jen zázrakem přežili, se začalo mluvit o tom, že sexbomba tvoří s největším alfasamcem slovenské politiky pár. „Jsme jen přátelé,“ vyvrátila spekulace Fabušová v rozhovoru pro Expres.cz a promluvila také o potratu.

Modelka Miroslava Fabušová krátce po nehodě přiznala, že během jízdy nebyla připoutaná. Na svém Instagramu uvedla, že si z havárie odnesla trvalé následky.

„Čeká mě operace krčních obratlů, mají mi odebrat štěp z pánevní kosti a dát ho do krku. Přiznám se, moc tomu nerozumím, a ani nechci, protože se velmi bojím. Ale vlastní materiál, tedy ta moje kost, se prý přijme lépe než náhradní díly,“ řekla Expresu krátce před zákrokem Fabušová.

Slovenská kráska také konečně promluvila o svém vztahu s politikem Borisem Kollárem, který se stejně jako ona z říjnové nehody stále zotavuje. 

Předseda parlamentu Fabušovou nedávno nazval kamarádkou, která potřebovala odvézt do lékárny. Na Slovensku se ale mluví a píše o tom, že v Kollárově limuzíně Fabušová jezdí stále a je mezi nimi více než jen přátelství.

„S panem Kollárem jsme opravdu jen přátelé. Známe se asi pět let. Poznali jsme se na společenské akci. Od té nehody jsem ve vládní limuzíně nejela,“ brání se Miroslava.

Miroslava Fabušová má za sebou těžkou autonehodu.

Potratila jsem, ale otcem nebyl Kollár

Fabušová na svém Instagramu nedávno zavzpomínala také na další velmi těžké období, kdy přišla o miminko. Expresu vyvrátila, že by dítě čekala právě s Kollárem, který se na Slovensku proslavil mimo jiné tím, že zplodil deset dětí s jedenácti různými ženami.

„O dítě jsem přišla už před časem a nejsou to milé vzpomínky. Nerada bych to rozebírala, otcem ale nebyl pan Kollár,“ řekla nám Fabušová, která už se nemůže dočkat toho, až bude mít po operaci.

„Jsou to ukrutné bolesti, hodně času trávím v ložnici v tichu a tmě. Jestli to bude po operaci lepší, těžko říct. Držím se a věřím, že i ten modeling, malování obrazů a mé oblíbené pečení ještě zvládnu,“ řekla na závěr žena, která má vystudovanou uměleckou školu a obrazy maluje ve svém volném čase.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 10:59 čtvrtek 6. května 2021. Anketa je uzavřena.

  • 18
  • 12
  • 10
  • 10
  • 9
  • 8