Kollárova modelka z nehody: Někdo ji brutálně napadl u popelnic. Ukázala nám modřiny

Za poslední měsíce si vybrala tolik smůly, že by to jiným stačilo na celý život. Modelka Miroslava Fabušová (37), která se proslavila říjnovou autonehodou se slovenským politikem Borisem Kollárem (55), na sociální síti zveřejnila fotografie své pomlácené tváře. Sexy Slovenku měl napadnout neznámý muž před jejím bytem, když zrovna vynášela odpadky.

Loni v říjnu měl slovenský předseda parlamentu Boris Kollár vážnou autonehodu. V jeho státní limuzíně v tu chvíli seděla slovenská modelka Miroslava Fabušová, kterou později Kollár označil jako svou kamarádku.

Finalistka soutěže Miss Universe z roku 2001 se nedávno Expresu svěřila, že si z autonehody odnesla trvalé následky a brzy podstoupí další operaci.

„Čeká mě operace krčních obratlů, mají mi odebrat štěp z pánevní kosti a dát ho do krku. Přiznám se, moc tomu nerozumím, a ani nechci, protože se velmi bojím. Ale vlastní materiál, tedy ta moje kost, se prý přijme lépe než náhradní díly,“ řekla nám před časem Fabušová, která je nyní odkázána na pomoc ostatních.

To ale vůbec nezajímalo neznámého agresora, který Mirku surově napadl před jejím bytem, když modelka zrovna vynášela odpadky. Chytil ji za vlasy a několikrát udeřil do tváře.

„Nic neříkal, chtěl mi jen ublížit. Nechal mě tam a zbaběle odešel. Já jsem se zvedla a snažila jsem se rychle odejít domů,“ popsala pro slovenský list Nový Čas Fabušová.

„Necítím se dobře, bolí mě celé tělo, takže musím nyní vyhledat odborníky. Myslela jsem si, že to zvládnu sama, ale už mám obavy,“ dodala sexbomba, která prý na útočníka nechce podávat trestní oznámení, protože sama neví, kdo ji vlastně napadl.

Mirka Fabušová po napadení

Se sousedy má špatné vztahy a chce se odstěhovat

Fabušová už delší dobu mluví o tom, že má se sousedy špatné vztahy. Nedávno ji v noci polonahou jeden z nich nafotil, jak přemalovává dopravní značku, a snímky poslal do slovenských médií. Modelka pak musela svou prazvláštní akci vysvětlovat.

„Nerozumím tomu, co se v poslední době okolo mě děje. Ráda bych se odstěhovala. Lidé vědí, kde žiji. Já jsem nikomu nic zlého neudělala,“ řekla Fabušová, která je velmi aktivní na sociálních sítích.

Mirka Fabušová po napadení

Na svém instagramovém profilu sdílela Mirka fotografie své pomlácené tváře a raději vypnula komentáře, protože má zkušenosti s negativními reakcemi od internetových rýpalů.

„Když se podívám do zrcadla, je mi do pláče. Nevím, jestli měl ten muž prsten, ale mám na tváři jakoby obtisk. Jsem ráda, že jsem tady a živá,“ smutní modelka, která pevně věří, že je těžké životní období za ní.

Z Instagramu se dokonce Mirka v pondělí dopoledne rozhodla stáhnout všechny fotografie po napadení, aby do světa nevysílala negativní energii. „Až se modřiny zahojí, budu to zase já, s jiskrou v oku,“ slibuje sexbomba.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 9:59 úterý 15. června 2021. Anketa je uzavřena.

  • 26
  • 21
  • 10
  • 7
  • 7
  • 6