Z tureckého kriminálu před oltář: Čeští vězni Všelichová a Farkas oznámili svatbu

Markéta Všelichová s Miroslavem Farkasem se vydali do Turecka, aby pomohli kurdským milicím YPG. Kvůli fotkám se zbraněmi v rukou ale skončili za mřížemi. Z turecké basy se český pár dostal letos v létě. Tehdy se mluvilo a psalo o tom, že jejich vztah těžké období neustál. Všelichová s Farkasem se ale krátce po návratu do České republiky dali opět dohromady a teď oznámili svým přátelům velkou novinu v podobě zásnub.

„Oni už nejsou partneři. Mirek byl nějak naštvaný, ale přesné podrobnosti neznám,“ řekl po návratu Markéty Všelichové a Miroslava Farkase do Česka europoslanec Tomáš Zdechovský, který se v jejich případu velmi angažoval.

„On (Miroslav) bohužel nechce, abych se o něm někde zmiňovala, a já to respektuji. Jsme spolu nějakým způsobem v kontaktu, ale nechce se nikde objevit,“ řekla k rozchodu Markéta Všelichová v rozhovoru pro MF DNES.

Uběhlo několik měsíců a Farkas s Všelichovou už jsou zase spolu a vrkají jako dvě zamilované hrdličky. Dokonce si založili společný facebookový profil, nejspíše jako znamení, že už je od sebe nikdo nikdy nerozdělí.

Před pár dny se navíc Markéta s Miroslavem pochlubili významnou životní událostí. Nejenže už opět tvoří pár, ale brzy je čeká svatba!

„Budeme mít společné nějaké kurdské příjmení, nejspíš odvozené od Serekaniye, podle města, kde jsme se v Rojavě potkali. Dnes bohužel města okupovaného tureckou armádou,“ píší Všelichová s Farkasem na sociální síti.

Radostnou informaci Markéta s Miroslavem sdíleli v den, kdy oslavili čtvrt roku na svobodě.

Pomoc uprchlíkům v Bosně

Markéta Všelichová a Miroslav Farkas se od svého návratu z tureckého kriminálu usadili v Boskovicích, kde v tamním skladu provozují sbírku pro uprchlíky v Bosně. 

„Budeme mít každopádně velmi originální společný majetek manželů. Lis na ložiska, vlajku Rojavy, hever na motor. Od zítřka ještě svářečku,“ dodává šťastný pár.

Podle původních zpráv se měli rozejít. Teď Markéta s Miroslavem oznámili zásnuby.

Od štědrých dárců dostávají kromě finančních darů boty, přikrývky či spacáky, které následně osobně dovážejí zmíněným uprchlíkům.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 9:39 sobota 27. února 2021. Anketa je uzavřena.

  • 64
  • 43
  • 32
  • 22
  • 19
  • 17