Brno, Oslava a podkolenky: Zeman vyrazil na výlet a Češi se předhánějí ve vtipech

Prezident Miloš Zeman (75) vyrazil ve svém volnu k prameni řeky Oslavy, který nese jeho jméno a nedávno ho poničili vandalové. Poté, co turistické lákadlo dobrovolníci dali zase dohromady, jim hlava státu chtěla osobně poděkovat. To ještě netušila, kolik pozornosti dostaveníčko v přírodě vzbudí pozornosti.

Stačilo, aby se v rámci svého volna, které trávil Vysočině, Miloš Zeman vypravil k prameni řeky Oslavy, a začaly se dít věci.

Recesistická facebooková stránka Pražský institut pro urážení Brna se události chopila s vervou sobě vlastní, když informovala, že hlava státu navštívila brněnskou radnici, byť šlo ve skutečnosti o dřevěnou boudu zakrývající Zemanův pramen.

Řadu lidí však ještě víc než popichování Brna bavilo komentovat prezidentův výletnický outfit.

„Ponožky, si zabil,“ komentoval momentku od pramene jeden z diskutujících, který narážel na Zemanovy černé podkolenky, jež upoutaly pozornost na první pohled.

„To je zdravotní pomůcka! A není moc příjemné to nosit, obzvlášť v tomhle počasí. Myslím, že máme lepší věci, za které se mu lze smát (nebo se spíš vztekat),“ reagoval další, jenž sice nepatří mezi Zemanovy voliče a fanoušky, na druhou stranu má za to, že smát se někomu kvůli jeho zdravotním problémům a indispozici není zrovna košer.

Našli se i tací, kdo ze Zemanovy garderoby udělali stránku jako vystřiženou z módního magazínu, který měsíc co měsíc „musí mít“ všichni fanoušci „must have“ kousků.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:58 středa 9. prosince 2020. Anketa je uzavřena.

  • 48
  • 48
  • 42
  • 35
  • 35
  • 34