Miloš Zeman: Nátlaková metoda mé dcery je pusa a pohlazení, teď zase odjíždí do Londýna

Nešlo si nevšimnout, že zdravotní stav prezidenta Miloše Zemana se v posledních týdnech výrazně zlepšil. A velký podíl na tom má i jeho dcera Kateřina. Byla to právě ona, kdo svého tatínka na konci loňského roku donutil, aby absolvoval rekondiční pobyt v nemocnici. Nyní když se jeho zdravotní stav výrazně zlepšil, zase ho opouští.

Propadlé tváře a nechutenství Miloše Zemana jsou minulostí. Prezident České republiky v posledních týdnech přibral sedm kilogramů a působí mnohem zdravějším dojmem než před svým loňským nástupem do Ústřední vojenské nemocnice v Praze, kde absolvoval několikadenní rekondiční pobyt.

Kdyby nebylo jeho dcery Kateřiny, je otázkou, zda by prezident vůbec svůj zhoršující se zdravotní stav řešil. Přiznal, že ho k tomu donutila právě ona.

„Její nátlaková metoda byl polibek, úsměv a pohlazení. Fungovalo to,“ přiznal v rozhovoru pro Blesk.cz Zeman, který přiznal, že týdně přibere jedno kilo.

A jelikož se první slečně Česka její mise zdařila na jedničku, Zeman přiznal, že se zase vrací do Anglie, kde v posledních letech studovala.

„Ona teď odjede, ale bude se občas vracet, má hotovou bakalářskou práci. Teď ji v Anglii budou čekat přibližně dva roky na magisterské práci. Bude tam pokračovat ve studiu,“ odtajnil plány své dcery Zeman. Odpověděl také na dotaz, z čeho v Česku v posledních měsících svého pobytu jeho dcera žila.

„Odpověď je jednoduchá. Má milujícího otce a milující matku,“ vysvětlil prezident republiky. Hradil tedy výdaje své dcery, která mu mimochodem bez nároku na honorář pomáhala i s přípravou jeho pátého charitativního plesu.

Zeman se v rozhovoru dokonce rozpovídal i o novoročním obědě s premiérem Andrejem Babišem, kterého se zúčastnily nejen jejich drahé polovičky, ale i jejich ratolesti.

„Oběd byl velice přátelský. Pokud jde o slečnu Vivien, ta studuje ve Španělsku a Kateřina v Anglii, tak měly společné téma k diskuzi. Domluvili jsme se, že se v létě spolu podíváme do obory,“ dodal Zeman.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:56 pondělí 11. května 2020. Anketa je uzavřena.

  • 115
  • 98
  • 44
  • 43
  • 42
  • 36