Zeman obdaroval Trumpovou! Co od prezidenta dostala kromě „hudlana“?

Velice příjemnou služební cestu si vychutnává prezident Miloš Zeman. V pondělí večer v New Yorku si převzal cenu pro Bojovníka za pravdu. Návštěvu Spojených států si okořenil také setkáním s Ivanou Trumpovou, které dal několik darů. Bývalá žena prezidenta USA dostala od Zemana kytici, pusu a ještě řetízek!

Pro Miloše Zemana je to jistě velká čest. Už několik dní se mluví o tom, že český prezident si v New Yorku převezme cenu na prestižním setkání amerických i světových reprezentantů židovské komunity.

Pro ně je Zeman takzvaným Bojovníkem za pravdu. Český prezident získal toto ocenění za celoživotní podporu Státu Izrael a židovské myšlenky obecně.

Zemana na pódium uvedl slavný americký miliardář a prezident Světového židovského kongresu Ronald Lauder. Sál tleskal vestoje.

To je čest!

Kromě toho se Miloš Zeman v New Yorku také setkal se svou oblíbenkyní Ivanou Trumpovou. Fotografie ze setkání sdílel na Twitteru tiskový mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček.

Miloš Zeman a Ivana Trumpová.

Zeman bývalé manželce Donalda Trumpa kromě pusy na uvítanou dal také kytici a krásný řetízek.

Tento řetízek dostala Ivana Trumpová od prezidenta Zemana.

Role se obrátily. Ještě nedávno byla totiž Ivana Trumpová v Praze, kam si přijela převzít významné ocenění. Společnost jí tehdy mimo jiné dělal Miloš Zeman. Teď prezident do New Yorku přijel za Trumpovou a opět je internet plný fotek z dojemného setkání.

Miloš Zeman se takto přivítal s Ivanou Trumpovou.

Co se projevu týče, tak byl Zeman v přeplněném sálu za hvězdu. Své povídání začínal i končil za bouřlivého aplausu vestoje.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 20:00 středa 17. ledna 2018. Anketa je uzavřena.

  • 21
  • 8
  • 7
  • 6
  • 6
  • 5