Milionář ve slovenském parlamentu: Natahal tam kočičky, má 9 dětí s osmi ženami

Extravagantní milionář Boris Kollár získal ve volbách na Slovensku důvěru voličů. Jeho strana Sme rodina se do parlamentu dostala díky heslům „Nejsem jako politik. Mně můžete věřit.“ A Kollár doopravdy moc velký politik není, je to především mnohonásobný otec a milovník žen.

Známý slovenský milionář Boris Kollár sice ještě před víkendovými volbami hlásal, že vylučuje spolupráci s typem lidí jako je pravicový extrémista Marián Kotleba, který ve slovenském parlamentu získal 14 křesel.

Fotogalerie

Avšak po volbách, které nedopadly zrovna slavně, Kollár otočil a nechal se slyšet, že bude jednat i s náckem Kotlebou, protože si prý váží jeho voličů.

„Budeme připraveni jednat s každým, i s Kotlebou, když mě vyzve. Já se setkám s každým. Ne kvůli Kotlebovi, ale z úcty k jeho voličům,“ zdůraznil Kollár, který je známý i protiuprchlickými výroky.

A proč vůbec šel známý milionář do politiky?

„V posledních měsících, i vzhledem k muslimskou invazi imigrantů do Evropy, jsem dostával stovky až tisíce zpráv od lidí, abych přestal jen o tom psát, ale i reálně něco udělal. Rozhodl jsem se proto koncem října vstoupit do politiky a založil jsem hnutí Sme rodina - Boris Kollár,“ píše slovenský milionář na svém webu.

Strana Borise Kollára bude mít ve slovenském parlamentu 11 poslanců. Jedním z nich bude bývalá moderátorka Martina Šimkovičová nebo jedna z bývalých Kollárových přítelkyň Petra Krištúfková, s níž má lídr strany dítě.

Právě kvůli krásným ženám, které se kolem něj točí, a plození dětí je Kollár na Slovensku nejznámější. Slovenský bulvár mu přezdívá „multiotecko.“

Jednou z Kollárových milenek byla i Playmate Barbara Bátorová. Do parlamentu si ji ale nevzal.

Kollár, který v minulosti randil třeba i s Kateřinou Brožovou, totiž má devět dětí s osmi různými partnerkami.

A není tedy divu, že založil stranu s názvem „Sme rodina.“

Zveřejnil(a) Boris Kollár dne 5. březen 2016

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:28 středa 6. července 2016. Anketa je uzavřena.

  • 48
  • 28
  • 25
  • 15
  • 8
  • 5