Milan Drobný o dnešní Evropě: Muslimové jsou vychováváni k fanatismu!

Zpěvák Milan Drobný je ve třiasedmdesáti letech aktivní tolik, že by mu mladší mohli závidět. Na léto chystá řadu koncertů a sklidil úspěch s poslední deskou „V opeře“. Ale nejen hudbou je muzikant živ, legenda české pop a country music se živě zajímá o události v současné Evropě, včetně postupného přesídlování muslimského živlu na území, které mu bylo historicky po tisíce let nedostupné. A to se mu nelíbí.

Blíží se parné léto a Milan Drobný není zrovna nadšený při představě, že by přijel na Máchovo jezero či Slapy, nebo dokonce do krytého bazénu a vedle něj se koupala skupina muslimek v burkinách nebo v jiném ženském oblečení předepsaném islámským náboženstvím.

„Vadí mi, že to asi nebude čistý oděv, pokud v něm třeba někde celý den chodí. U nás to není běžné. Pokud tady chtějí žít, musí se přizpůsobit. Buď ať se jdou koupat někde jinde, nebo se svléknou do plavek. Kdo se na to má dívat, není to hygienické ani estetické,“ říká slavný zpěvák bez okolků Expresu.

„Sám jsem to zažil u nich, tam jsem musel samozřejmě držet hubu, ale oni jsou rozkazovační, a to i tady. Nejraději by všechno obsadili a naše děti by se jich pak bály, co to je za strašidla. Proč to trpět?“ ptá se.

Za důkaz potvrzující jeho slova považuje i nevděk migrantů z muslimských zemí, kteří si často stěžují na sociální dávky nebo nehezké zacházení. Například ze strany německé vlády. Je to prý dané především výchovou, která může být namířená proti Evropanům.

Milan Drobný má na muslimskou invazi do Evropy jasný názor.

„Muslimové jsou vychovávaní k fanatismu. Když se podíváme do minulosti, tak jakýkoliv vůdce tak postupoval. V Japonsku Hirohito z normálních chlapů dělal kamikaze a nakonec se ještě prali o to, kdo se půjde v tom letadle zabít. Nebo Hitler. Už malé děti šly střílet. Fanatismus je základem muslimské výchovy. Všechno je pro Alláha a je jim úplně u p*dele, jestli umřou, až se vyhodí do povětří. Hlavně že zabijí dvacet nevinných lidí.“

Obavy z teroristických útoků v ČR nebo většího vlivu islámu, jako je tomu v Německu, Milan Drobný nemá. „My jsme v jakékoliv době dokázali tak trochu kličkovat. Vždyť se podívejte, my už jsme od dávné minulosti ohebnější než některé národy, které si tvrdě jdou za svým. Já si myslím, že to nehrozí, ale nikdy neříkejme nikdy.“

Zpěvák se zamyslel i nad nedávným útokem tlupy cizinců s nizozemskými pasy na číšníka v centru Prahy. Prý není náhoda, že šlo opět o občany neevropského typu. Velký problém vidí v politické korektnosti.

„Tahle korektnost není v pořádku. Já bych to naopak prozradil, ať to lidé vědí. Stejně se to pozná už podle fotky. Tohle je předpos*anost. Když se na rovinu řekne, kdo to byl, co je to za národnost, tak by daleko víc lidí mohlo k takovým věcem mluvit a veřejně proti takovým jevům vystoupit. To je můj názor,“ uzavírá rozmluvu na toto téma Milan Drobný.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 22:42 čtvrtek 23. srpna 2018. Anketa je uzavřena.

  • 73
  • 7
  • 6
  • 5
  • 5
  • 5