Návrat, o který nikdo nestojí: MikeJePán je na YouTube, lidé se ptají, kdy ho zase zablokují

Když dostal nejarogantnější český youtuber za svá videa stopku, všichni doufali, že se již mladík, který má v občance uvedeno jméno Mike Pán, přestane vnucovat. Dvaadvacetiletý mladík to však nevzdává a snaží se znovu oprášit svou už dávno zašlou slávu. Lidé si však mezitím dělají legraci a sázejí se, kdy proslaveného hulváta zase YouTube vymaže. Kontroverzního exhibicionistu mezitím okázale ignorují i lidé, o nichž si myslel, že jsou jeho přátelé.

V minulosti byl na českých sociálních sítích zjevením. Drzý mladík si svou popularitu budoval na arogantním chování nejen vůči městským strážníkům v Praze, a přestože jej sledovalo přes čtvrt milionů lidí, za jeho prohřešky mu YouTube udělil stopku. Videa byla smazána a mladík dostal zákaz svá dále publikovat.

Mike Pán, rodným jménem Mikael Oganesjan, platil ještě donedávna za bývalého youtubera. Svou snahu neustále se zveřejňovat však nevzdal a založil si další kanál pro svá videa.

„Jsem bývalý nejsledovanější a nejkontroverznější youtuber v Česku a na Slovensku. Díky své kontroverzi jsem změnil Českou republiku k lepšímu a jako bonus pobavil miliony lidí. Byl jsem první v ČR, kdo informoval o drogové a homosexuální problematice Jindřicha Forejta, tehdejšího protokoláře Pražského hradu,“ chvástal se Oganesjan.

Peníze milující mladík nazpíval hit s názvem Pohoda.

Jeho videa přitom nebyla problematická jen z pohledu autorských práv, která mladík pravidelně porušoval, ale nahlašovali jej lidé napříč komunitou na YouTube.

Na rozhovor si jej svého času pozval také známý moderátor Luboš Xaver Veselý, kterého zřejmě Mike Pán od té doby považuje za svého přítele. Opakovaně chtěl s Xaverem, který je velkým milovníkem Las Vegas, uskutečnit výlet do USA. Moderátor jej však ignoruje a na pozvání neodpovídá.

V roce 2018 v rozhovoru pro iDNES.cz Oganesjan novinářům řekl, že neplánuje vytvářet další kanál v České republice, přispíval od té doby především na svůj Instagram.

Oprášit dávno zašlou slávu na YouTube se snaží i přes osobní setkání se svými fanoušky. To poslední naplánoval do Rožnova pod Radhoštěm. Na sraz ovšem dorazil o tři a půl hodiny později.

Pokud se tedy skutečně našel někdo, kdo na arogantního komika na náměstí skutečně čekal, musel mít radost, že byl loňský prosinec neobvykle teplý.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:30 pondělí 11. května 2020. Anketa je uzavřena.

  • 159
  • 61
  • 44
  • 34
  • 24
  • 23