náhledy
Obědové menu ve Field Restaurant.
Autor: Expres.cz
Bulky byly ještě teplé a máslo se na nich dokonale rozpouštělo, chleba nádherně křupal.
Autor: Expres.cz
Čerstvý sýr stylově naservírovaný na březovém polínku.
Autor: Expres.cz
Máslo servírované na kameni nás pochopitelně překvapilo, nicméně šlo o luxusní záležitost!
Autor: Expres.cz
Treska byla výborná, stejně tak plátky celeru. Jinak se nám vývar do chuti netrefil, miso je příliš výrazné, což je v pořádku, ale polévku jsme nedojedli.
Autor: Expres.cz
Hovězí bylo křehké a trochu vonělo perníkem. To na mase je karamelizovaná cibulka. Dokonalé!
Autor: Expres.cz
Přílohou k masu byly brambory se zákysem servírované zvlášť.
Autor: Expres.cz
Slepice s hruškou, estragonem a sýrem gruyere
Autor: Expres.cz
Sorbet z červené řepy byl asi největším překvapením menu. Tvarohový koláč byl lehký a ne příliš sladký.
Autor: Expres.cz
Sýry a hruškové chutney jsou takovou vděčnou kombinací, teprve horký datlový chléb z toho dělá lahůdku.
Autor: Expres.cz
Káva byla součástí dvouchodového i tříchodového menu.
Autor: Expres.cz
Kávu si můžete osladit tímto sladidlem. Údajně jde o ušlehaný cukr s kávou...
Autor: Expres.cz
Interiér restaurace Field. To červené nahoře je pluh. Celkově ale nečekejte útulnost, je to spíše severský typ restaurace.
Autor: Reprofoto fieldrestaurant.cz
Stoly jsou až příliš blízko u sebe, o soukromí se tu moc bavit nedá. Pro dámy nechybí nezbytný háček na kabelky, který obluha přináší automaticky.
Autor: Expres.cz
Byli jsme na návštěvě v restauraci Field Restaurant, která získala michelinskou hvězdu.
Autor: Expres.cz