Ukradla řetízek! Drsné obvinění matky zmizelé Míši

Třináctiletá holčička z Ústí nad Labem je pohřešovaná téměř už tři měsíce, její matka se ale chová čím dál tím podivněji. Místo snahy o nalezení své Míši si Eva M. neustále mění profily na Facebooku, vypouští informace o svém údajném těhotenství a podle syna Otakara S. také bere věci, které jí nenáleží!

Dívka z Ústí nad Labem se pohřešuje od 11. ledna a hlavním podezřelým byl její otčím Otakar S., který spáchal sebevraždu koncem ledna. Redakci Expres.cz se podařilo spojit s jeho synem, který na svého milovaného otce vzpomíná jen v dobrém. „Byl to milující člověk a díky němu jsem měl nezapomenutelné dětství,“ vypráví Ota S. junior.

O to více ho musí teď mrzet, že jednu ze vzpomínek na svého tatínka, mu někdo ukradl. A tím někým má podle něj být matka pohřešované Míši - Eva M. „Určitě ho vzala ona,“ svěřuje se pro Expres.cz Ota S. mladší. O co šlo? O řetízek.

„Pro mě má ten řetízek nevyčíslitelnou hodnotu a vím, že by táta chtěl abych ho nosil. říká mladík, který má jasno i v tom, proč podezírá z krádeže právě Evu M. „Když táta umřel, tak řetízek zůstal v jeho bytě. Stavila se pro něj má známá a v bytě byl už jen majitel a Eva (matka Míši), nikdo jiný.“

Ota S. mladší (vlevo) měl se svým otcem velmi dobrý vztah, což dokazuje i tento archivní snímek.

Podle Oty S. juniora jeho známá řetízek z chirurgické oceli v bytě objevila a položila ho na lednici. Když ho po chvíli chtěla vzít a později předat synovi zesnulého, tak tam nebyl. „Psal jsem Evě zprávy, jestli ho má, tak ať mi ho vydá. Neodepisuje mi ani na jednu zprávu, tak jsem kontaktoval její kamarádku. Ta mi psala že je vše vyřízené, ale přitom není,“ přibližuje záhadu ztraceného řetízku Otakar S. mladší.

K tomu všemu se synovi zesnulého Otakara S. ozvala i záhadná žena, která mu dávala najevo, že o ztraceném řetízku ví. „Tvrdila že řetízek patří jejímu synovi, co má s mým tátou,“ prozrazuje mladík, kterého ovšem napadlo, že tato „kamarádka“ mohla nakonec být Eva samotná. „Sedělo by to na ni,“ uznává Otakar S. mladší.

Jedná se o další zvláštní zvrat v případu ztracené Michaely Muzikářové. Matka dívky, po které se pátrá už téměř tři měsíce, má nejspíše dost času na neustálé změny identity, fórky, které chápe jen ona a také hádky o řetízek, který si přeje syn jejího přítele.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 5:15 sobota 5. srpna 2017. Anketa je uzavřena.

  • 32
  • 18
  • 13
  • 11
  • 10
  • 10