Tipuji se na 150 tisíc podpisů, proti Drahošovi mám výhodu, věří si Michal Horáček

Michal Horáček sní o tom, že se stane prezidentem České republiky. Sebedůvěrou tento milionář rozhodně nešetří, což ukázal v rozhovoru pro sever INFO.CZ, kde mimo jiné prozradil, že plánuje získat téměř dvakrát tolik podpisů, co v minulé přímé volbě získala současná hlava republiky Miloš Zeman.

Patří mezi ty, kteří už oficiálně potvrdili, že se budou ucházet o úřad prezidenta České republiky. Michal Horáček v rozhovoru pro INFO.CZ potvrdil svou touhu stát se hlavou republiky a občanům sdělil, že se nezalekne ani sebesilnějšího kandidáta.

Tím pro Michala Horáčka může být například Jiří Drahoš, který v úterý oficiálně potvrdil, že v prezidentských volbách se s ním musí počítat. Horáček ovšem v souboji s Drahošem vidí jistou výhodu, které hodlá využít!

„Jiří Drahoš zcela jistě bude kandidátem politických stran. Každý, kdo je někým podporován efektivně, tak je to stejné, jako když si jdete do banky půjčit peníze – musíte je vrátit i s úroky. Já nic vracet nebudu, nikdy. Já budu nadstranickým prezidentem,“ vyhodnotil blížící se souboj s bývalým předsedou Akademie věd Horáček.

Zakladatel úspěšné sázkové kanceláře Fortuna odpověděl moderátorovi také na to, kolik tipuje, že získá podpisů od občanů České republiky. Zde Michal Horáček ukázal, jakou má kuráž a řekl číslo, které by bylo rekordem přímých prezidentských voleb v naší zemi!

„150 tisíc,“ odpověděl Pavlu Štruncovi na otázku, kolik tipuje, že získá podpisů. Pokud by se mu to opravdu povedlo, tak by získal téměř dvakrát tolik hlasů, jako současný prezident České republiky Miloš Zeman. Ten jich před pěti lety posbíral 83 tisíc.

Získané podpisy sice o novém prezidentovi nerozhodnou, ale můžou dost napovědět o tom, jaké se potenciální kandidát těší důvěře obyvatelstva.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:10 čtvrtek 27. července 2017. Anketa je uzavřena.

  • 31
  • 22
  • 17
  • 12
  • 11
  • 10