Zlatá mládež z Ruska: Youtuber spálil luxusní mercedes, naštvali ho v servisu

Světem zmítá pandemie koronaviru, mnoho lidí živoří a pro některé části Ruska to platí zvlášť. Přesto youtubera Michaila Litvina (20) nenapadlo zviditelnit se třeba dobrým skutkem, byť měl takovou šanci jako na dlani. Luxusní mercedes za nejméně 4,4 milionu korun, se kterým nebyl spokojen, raději spálil.

Michail Litvin je úspěšný ruský bloger a youtuber, na Instagramu má přes jedenáct milionů sledujících. Jeho prezentace spočívá hlavně v „prankování“ náhodných lidí na ulici, často do svých vtípků provokativně angažuje i policisty.

Kromě toho jde o milovníka luxusních aut. Poslední dobou se vozil v supersportu Mercedes-AMG GT 63 S, což je značka, kterou si jen tak někdo dovolit nemůže. Pořizovací cena se pohybuje nad čtyřmi miliony korun.

Jenže Litvina začal nový bourák po prvních patnácti tisících kilometrech zlobit. Zavezl ho do autorizovaného servisu a tím začal několik měsíců trvající spor.

Nejprve ho v servisu poslali domů, že šlo jen o špatný benzín. To nepomohlo, problémy přetrvávaly, a tak jel Litvin do servisu znovu. 

Při důkladnější prohlídce mechanici opět luxusní vůz prohlédli a zjistili závadu na jednom z turbodmychadel, jež v rámci záruky vyměnili.

Jenže auto po chvíli opět přestalo správně fungovat. Litvin proto zajel do nezávislého servisu. Tam přišli na to, že autorizovaný servis výměnu turbodmychadla zpackal a vůz při ní poškodil.

To zhýralého youtubera namíchlo a rozhodl se pomstít. Ačkoliv bylo auto opět plně funkční, demonstrativně ho spálil, protože prý už se značkou Mercedes nechtěl mít nic společného. Vše samozřejmě natočil a zveřejnil na svém kanálu.

Video se okamžitě stalo virálním, jenom s pobavením se ale ani zdaleka nesetkalo.

Litvin to naopak od lidí schytává za to, že auto mohl vydražit a peníze dát třeba na boj s koronavirem nebo na kteroukoliv charitu. Proč by to ale dělal, když se naskytla taková příležitost všem ukázat, co si může dovolit, že?

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:14 pondělí 8. března 2021. Anketa je uzavřena.

  • 64
  • 27
  • 26
  • 24
  • 18
  • 15