Tento rok nebyl dobrý. Vím, kdo za to může! Zmizelá Míša posílala smutné vzkazy. Komu patřily?

  • Dvanáctiletá Michaela Muzikářová je už šestý den nezvěstná
  • Podle svědectví byla den před tím, než se ztratila, velmi smutná
  • Svůj Facebook plnila smutnými vzkazy a depresivními fotkami
  • Také se měla pohádat s nejlepší kamarádkou
  • Souvisí to s jejím zmizením?
Hádka s kamarádkou, neoblíbený mámin přítel a možná i šikana. Dvanáctileté Míši, po které pátrá policie, se mohlo dotknout téměř cokoliv. Podle příspěvku na Facebooku se v poslední době něčím trápila. Co to ale bylo a souvisí to nějak s jejím zmizením?

Utekla Míša z domova sama, nebo ji někdo unesl? Pátrání po ztracené dvanáctileté dívce z Ústí probíhá již šestý den, zatím ale nenese ovoce. „Bohužel v současné chvíli nemáme po pohřešované žádnou stopu,“ řekl vedoucí odboru obecné kriminality krajské policie Martin Charvát.

Míša se svojí nejlepší kamarádkou Lucií. Podle facebookových příspěvků to mezi nimi v uplynulých měsících moc neklapalo.

Dívčini známí a rodina se mezitím pídí po tom, jestli zmizení dívky neovlivnila hádka nebo jiná vypjatá situace, co ji mohla rozrušit.

„Můj kamarád s ní vyrůstal. Ve škole říkali, že se den před tím nepohodla s kamarádkou, takže je to možná i kvůli tomu,“ řekl Míšin spolužák Honza Ústeckému deníku. Že byla den před zmizením dívka nezvykle smutná, to podle Blesku potvrdila i její sousedka.

„Tento rok s námi nebyl zas tak dobrý, ale vím, kdo za to může,“ napsala jen před několika dny Míša k tomuto příspěvku.

Na Míšině Facebooku se v poslední době objevovaly komentáře adresované její nejlepší kamarádce Lucii. Vyplývá z nich, že v uplynulých měsících spolu dívky nekomunikovaly tak často jako dříve a zřejmě se i hádaly. Lucii redakce Expresu kontaktovala, dívka se ale nevyjádřila.

Je za tím matčin přítel?

Míšina matka Eva podle sociálních sítí sympatizuje s krajně pravicově smýšlejícími lidmi a obklopuje se neonacisty. Dost často také zřejmě střídala partnery a Míše si asi ne se všemi padla do noty.

„Nesnáším je, nesnáším!“ napsala si v září roku 2015 na Facebook. Na otázku kamarádky, o koho se jedná, odepsala Míša: „Mámu a toho.“

Kterému z partnerů Míšiny matky patří tento rok starý facebookový status?

Jen o měsíc dříve, v srpnu, komentoval tehdejší partner Evy Jan D. většinu dívčiných příspěvků. Zejména šlo o ty, kde dívka mluvila o tom, že je zamilovaná. Ty máš na svojí love ještě čas, ví o tom máma? Já se jí zeptám,“ napsal k jednomu. Michaelu oslovoval Myšáčku nebo princezno, ona na jeho komentáře reagovala vesměs pozitivně.

Zda nenávistný zářijový status patřil jemu nebo někomu jinému, to není zcela jasné. Jana D. už policie v souvislosti se zmizením Michaely vyslechla.

Objevilo se také nařčení, že jeden z bývalých partnerů Evy je vyšetřován kvůli sexuálnímu obtěžování tehdy také dvanáctileté dívenky.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:29 středa 17. května 2017. Anketa je uzavřena.

  • 164
  • 34
  • 28
  • 23
  • 13
  • 13