Herečka Kudláčková: Proč jsem utekla do lesa? Dluhy v tom nebyly!

Svým náhlým zmizením herečka Michaela Kudláčková ve středu šokovala českou veřejnost. Mezitím, co po ní policie usilovně pátrala, tak média začala spekulovat o tom, že si kvůli finančním potížím může sáhnout na život. Osmačtyřicetiletá hvězda seriálu My všichni školou povinní se v den zmizení naštěstí našla a exkluzivně pro Expres.cz odmítla, že by se kvůli dluhům chtěla zabít.

Facebook ve středu doslova šílel! Příznivci herečky a ezoteričky Michaely Kudláčkové byli v pohotovosti, osmačtyřicetiletá blondýna totiž beze stopy zmizela!

Policie po ní dokonce vyhlásila pátrání a česká média okamžitě začala informovat o tom, že Michaela Kudláčková je schopna kvůli exekucím spáchat sebevraždu.

Dokonce i policie uváděla na svých stránkách, že u představitelky Barči Hrdinové z populárního seriálu My všichni školou povinní nelze vyloučit sklony k sebepoškozování.

Redaktoři Expres.cz se s Michaelou Kudláčkovou spojili hned poté, co se po dlouhém a namáhavém dni vrátila domů. „Už jsem s rodinou, jsem šťastná, že je mám,“ vzkázala herečka.

Současně se ale šéfredaktorka serveru Popelky.cz nejspíše nestačila divit tomu, co se o ní za jeden den všude napsalo. Případnou sebevraždu kvůli finančním problémům v žádném případě neplánovala.

„Kvůli dluhům bych nikdy žádné špatné myšlenky neměla. Nikdy,“ dementuje tak nepřesné informace médií a české policie Kudláčková.

O herečku, která byla dětskou hvězdou osmdesátých let minulého století, mělo strach plno jejích fandů. Někteří jí na Facebooku posílali dojemné vzkazy. Jakmile se ukázalo, že Michaela Kudláčková je živá a zdravá, tak na jejím profilu propukl nezřízený jásot.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:08 sobota 21. října 2017. Anketa je uzavřena.

  • 63
  • 13
  • 12
  • 11
  • 8
  • 7