Kudláčková: Policii a rodinu jsem pořádně vyděsila, ale chtěla jsem být jen sama!

Ve středu odpoledne českou veřejnost šokovala informace, že se ztratila herečka Michaela Kudláčková. Podle informací policie nebylo vyloučené, že si osmačtyřicetiletá žena ublíží. Hvězda osmdesátých let se naštěstí brzy našla a pro Expres.cz se rozpovídala o dni, na který nejspíše nikdy nezapomene. Jak to celé bylo?

Michaela Kudláčková alias Barča Hrdinová ze seriálu My všichni školou povinní se ve středu sebrala a utekla do nedalekého lesa. Všechny své blízké tím vystrašila a policie dokonce uvedla, že osmačtyřicetiletá herečka a ezoterička může mít sklony k sebepoškozování.

Této informace se chytla i veškerá média. Michaelu Kudláčkovou ale naštěstí strážníci brzy našli. Herečka a ezoterička v jedné osobě ale musela být v šoku, když zjistila, jak lidé reagují na její útěk. Někteří se báli o její život zbytečně!

„Chápu, že jsem asi hodně lidem ublížila, omlouvám se,“ začíná své vyprávění pro Expres.cz hvězda osmdesátých let. Proč ale zamířila zrovna do lesa?

„Les člověka očistí od všeho. Je to úžasný svět a měli bychom být za něj rádi,“ říká Michaela Kudláčková. Jaký byl ale důvod jejího náhlého útěku?

Osmačtyřicetiletá šéfredaktorka serveru Popelky.cz za tím vidí takzvané přehřátí softwaru. „Je to, jako když na počítači uděláte hodně akcí najednou a napíše vám to: systém přestal pracovat.“

Kudláčková už dříve naprosto dementovala, že by kvůli finančním problémům uvažovala o sebevraždě. To samé potvrdila i teď. „Já skutečně nejsem typ člověka, který by svůj život podmiňoval penězi, ačkoli vím, že jsou důležité.“

Strach svým „výletem do lesa“ nahnala fanouškům také článkem, který publikovala na serveru Popelky.cz. Zde mimo jiné napsala, že v osmnácti letech si řekla, že umře, až bude chtít.

Mnoho lidí tak možná napadlo, že ve středu si seriálová star řekla, že je pravý čas. „Bylo toho na mne moc a chtěla jsem jen být sama. V takových chvílích chodím do lesa,“ vysvětlila své bizarní zmizení Kudláčková.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:01 neděle 22. října 2017. Anketa je uzavřena.

  • 11
  • 9
  • 7
  • 7
  • 7
  • 6