Projevuje emoce! Rodina prý Schumachera vozí k jezeru, při pohledu na hory pláče

O rekonvalescenci slavného pilota formule 1 Michaela Schumachera toho veřejnost příliš neví, rodina totiž informace přísně střeží po celých pět let. Všem je ale jasné, že prognózy na jeho návrat do normálního života příliš optimistické nejsou. Potvrzuje to i svědectví nejmenovaného zdroje blízkého rodině, podle něhož je jediným pokrokem to, že Michael občas projevuje emoce. Radostné však rozhodně nejsou.

Nemůže mluvit, ztratil paměť, s vypětím všech sil zvládne jen nepatrné pohyby. Slavný pilot formule 1 Michael Schumacher je vězněm ve svém vlastním těle a nic nenasvědčuje tomu, že by se jeho stav měl nějak zásadně zlepšit.

Zatím asi nejzásadnější informace ohledně Schumacherova stavu přinesl francouzský magazín Parismatch.com, který je získal od dvou nejmenovaných zdrojů blízkých rodině.

Okolo slavného pilota se prý střídá tým asi patnácti odborníků – špičkových fyzioterapeutů a lékařů. Provozují s ním různá cvičení, například v bazénu, kde se mu prý sem tam podaří zahýbat tělem. Co se fyzické stránky týče, je to zatím jediný pokrok.

Odborníci se prý také snaží stimulovat jeho ztracenou paměť pomocí zvuků, které mu byly blízké – například motorem formulí.

Nejzásadnější informací ovšem je, že Michael dokáže projevovat emoce. Jenže šťastné emoce to rozhodně nejsou. Když ho prý na vozíku blízcí převezou ke břehům Ženevského jezera, při pohledu na panoramata hor často pláče.

Ačkoliv Schumacher s plynoucím časem příliš pokroků nezaznamenává, jeho blízcí, a manželka Corinna především, věří, že se mu podaří vrátit se do normálního života. Od nehody na lyžích, při níž utrpěl vážná poranění mozku, uběhlo už bezmála pět let.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:26 neděle 23. prosince 2018. Anketa je uzavřena.

  • 15
  • 9
  • 8
  • 8
  • 7
  • 7