Já už na tyhle blbosti kašlu, Donalde! Otrávená Melania odmítla zapózovat s manželem

Spekulace o blížícím se konci manželství dosavadního amerického prezidenta Donalda Trumpa a jeho první dámy Melanie sílí. Podle nejrůznějších zdrojů čekala bývalá modelka slovinského původu právě na chvíli, kdy její muž v úřadu prezidenta skončí. Debatu teď rozvířily záběry z jejich příletu do Palm Beach. Zatímco Trump se zastavil a zapózoval kameramanům a fotografům, Melania se zcela kamennou tváří a zdá se, že i znechuceným výrazem, pokračovala dál do auta. Celá situace působila zvláštně a lidé horlivě debatují nad tím, co přesně znamenala.

Detailů, které by mohly značit, že to mezi ještě donedávna prezidentským párem skřípe, si lidé všímali dlouhodobě. Třeba podivné výrazy Melanie nebo její neochota brát manžela za ruku. 

Na popularitě postupem času nabývala i divoká konspirační teorie, že Donalda na některých cestách doprovázela dvojnice.

Tentokrát o jen tak ledajaký náznak nejde. Zatímco roli první dámy plnila Melania svědomitě a při každé příležitosti trpělivě pózovala, pouhý den po inauguraci nového prezidenta Joea Bidena vzala v Palm Beach před kameramany a fotografy čáru a tvářila se všelijak.

Donald Trump, jakmile sešel ze schůdků z letadla, se otočil k zástupcům médií a zamával jim. Ve chvíli, kdy se od objektivů odvrátil, aby pokračoval v chůzi, se dokonce zdál být zaskočen, že vedle něj Melania už není.

Lidé začali na sociálních sítích horlivě diskutovat, co asi úprk bývalé první dámy, která přitom o přítomnosti médií na letišti věděla, a dokonce se na palubě převlékla do šatů od Gucciho za 80 tisíc korun, znamená.

Mnozí mají jasno v tom, že se naplnily zvěsti o konci jejich manželství. Melania podle některých zdrojů vyčkávala s rozvodem zřejmě proto, že nechtěla, nebo se dokonce bála Trumpa ponížit, když byl ještě v prezidentském úřadu.

A že teď už zkrátka nemá důvod se před kamerami tvářit jako šťastná ženuška.

„Je s ním hotová, smlouva skončila,“ píše jeden z mnoha diskutujících a další se posměšně přidávají s tím, že Melania zřejmě proplula scénou proto, že se těší, až podepíše rozvodové papíry.

Jiní lidé zase prohlašují, že je Trumpová jen namyšlená, nerada mává skrze objektivy fanouškům a teď už jen nemá proč to skrývat a přetvařovat se.

Celá rodina teď již bývalého amerického prezidenta by měla nějakou dobu pobývat v Trumpově floridském resortu Mar-a-Lago. Jestli bude společná budoucnost zahrnovat i Melanii, se zřejmě ukáže v nejbližší době.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:14 sobota 22. května 2021. Anketa je uzavřena.

  • 65
  • 35
  • 27
  • 26
  • 25
  • 23