Vinný sklípek, domácí kino. V tomhle přepychu mají žít Harry s Meghan po královském úprku

Zvenku luxus, uvnitř ještě větší! Na internetu se objevily fotografie interiéru luxusní vily v Malibu, kterou si podle všeho plánují koupit odpadlíci z královské rodiny Harry a Meghan. Ačkoliv už nemohou používat značku Sussex Royal, budou si žít snad ještě víc královsky než dosud. Užívat by si mohli třeba vlastního vinného sklípku či domácího kina!

Kdo by si myslel, že si princ Harry a vévodkyně Meghan po útěku z královské rodiny výrazně pohorší, mýlil se. Jestliže jim skutečně klapne nákup luxusní haciendy v Malibu, o němž jsme psali ZDE, budou si žít lépe než sama královna.

Dům v sousedství těch největších hollywoodských hvězd není uvnitř o nic méně luxusní než zvenčí.

Na internetu se objevily fotografie realitní kanceláře, která nemovitost po hvězdě seriálu Pobřežní hlídka Davidu Charvetovi prodává.

A prodává ji za 7 milionů dolarů, což je v přepočtu 162 milionů korun.

Deštivá Británie jim nevoněla, Harry s Meghan se raději budou slunit v Malibu.

Harry s Meghan, pokud skutečně palác koupí, budou moci kromě venkovního bazénu a tenisových kurtů využívat třeba luxusně vyhlížející vinný sklípek, domácí kino a spoustu dalšího.

Obývací pokoj s krbem a domácím kinem

Jeden z několika obývacích pokojů je vybaven obřím krbem. Hlavní ložnice pak disponuje okenními dveřmi, které vedou rovnou na balkon s luxusním výhledem do rozlehlé zahrady.

V hlavní ložnici mají výhled do zahrad.

Že Harry s Meghan o koupi luxusního sídla uvažují, prozradila americká televizní hvězda Caitlyn Jenner. Pokud by jej nakonec skutečně koupili, bydleli by jen nedaleko Meghaniny matky Dorie.

Uvnitř je i vinný sklípek.

Že by Harry vyměnil svou dosud milovanou babičku za tchyni? Bohužel to vypadá, že se tak skutečně stane.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:07 úterý 30. června 2020. Anketa je uzavřena.

  • 37
  • 30
  • 28
  • 25
  • 24
  • 23