Chromý muž (32) sexuálně obtěžoval své asistentky, skončil v podmínce!

Na to, že je Farhan Mian (32) chromý a jediné dvě části těla, kterými dokáže pohnout, jsou jazyk a pravý palec, se z něj vyklubalo pěkně vykutálené individuum! Ukázalo se, že sexuálně obtěžoval své asistentky, které mu s jeho nemohoucností pomáhaly, a tak skončil před soudem. Co nebohým dívkám prováděl?

Farhan Mian (32) z Velké Británie je pořádný vejlupek. Navzdory tomu, že je invalida a dokáže pohnout pouze jazykem a pravým palcem, dokázal sexuálně obtěžovat své pomocnice v domácnosti, které mu s jeho nemohoucností pomáhaly. Jak to dokázal? 

Požádal příbuzného, aby do jeho domu nainstaloval mnoho kamer pod záminkou, že se obává zlodějů, a také pro případ, že by se mu něco stalo. Protože vlastní speciální počítač, který mohou používat i handicapovaní, dokázal otáčet jednotlivými kamerami tak, aby své pečovatelky, které u něj sloužily poměrně dlouhé směny, mohl sledovat například ve sprše nebo při převlékání. Pomocí zařízení je také natáčel. Kromě toho jim prý dělal neslušné návrhy! 

Mladá Bulharka, která u něj v domácnosti pracovala, uvedla: „Velmi často mluvil o sexu, což se mi vůbec nelíbilo. Vyprávěl mi, že z některých jeho předchozích pečovatelek se staly přítelkyně a udržoval s nimi sexuální poměr. Také mi opakovaně ukazoval sbírku svých erotických pomůcek,“ uvedla dívka, která si nepřála být jmenována.

„Snažil se mě pořád přesvědčit, abych mu pomohla s dosažením uspokojení a dokonce mi za erotické služby ve sprše nabízel peníze navíc,“ uvedla další z dívek. Vzhledem k tomu, že stížností na jeho adresu bylo víc než dost, skončila celá záležitost před soudem. 

Ten muže s přihlédnutím k faktu, že je jedním z lidí, kteří se z diagnózou komplikované svalové atrofie dožili tak vysokého věku a jeho další prognóza je neslavná, potrestal půlroční podmínkou. Tři měsíce z ní musí navíc strávit v domácím vězení.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 14:06 neděle 11. března 2018. Anketa je uzavřena.

  • 8
  • 8
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3