Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Akce Me Too hlásí nové svědectví: Přihlásila se sexy fotbalistka, ale něco nesedí

    Alexandra Nord, nádherná fotbalistka ze Švédska, se zapojila do celosvětové akce Me Too. | foto: Reprofoto Mail Online

    Populární akce s názvem Me Too je v současné době naprostým fenoménem. Celosvětová kampaň, ve které hlavní roli hrají „sexuálně napadené“ ženy, se naplno rozjela po skandálu amerického filmového producenta Harveyho Weinsteina. Toho z obtěžování obvinilo již mnoho žen z filmového průmyslu. V tu chvíli ale nejspíše málokdo čekal, že akce Me Too otřese i sportovním světem.

    Celá akce Me Too (v překladu: já také, pozn. red.) propukla zejména na sociálních sítích. Zde se ženy svěřují se svými  zkušenostmi se sexuálním obtěžováním a ke svému příspěvku připojí hashtag Me Too.

    Tento celosvětový fenomén rozjel sexuální skandál významného hollywoodského producenta Harveyho Weinsteina, který měl údajně obtěžovat několik žen z filmového průmyslu. K jeho obětem se hlásí například Angelina Jolie nebo Gwyneth Paltrow.

    Kromě hollywoodských hereček, které chtěly zejména poukázat na nekalé praktiky některých filmových producentů, se s nepříjemnými zkušenostmi začaly svěřovat i ženy z „jiných oborů“.

    Do celosvětové kampaně Me Too se v minulých dnech zapojila například česká novinářka Markéta Kutilová, která se rozhodla skrz Facebook informovat Českou republiku o tom, že před ní a její dcerou začal ve vlakové soupravě masturbovat neznámý muž.

    Kutilová si se svou dcerou přijela na místo činu udělat i selfie. Tím svůj příběh dostala na úplně jinou úroveň.

    Nyní se do kauzy zapojila Alexandra Nordová, pohledná švédská fotbalistka. Tu měl údajně v londýnském hotelu zneužít reprezentant, který tehdy nastupoval za tým hrající anglickou Premier League. Jméno onoho hříšníka švédská sportovkyně odmítla prozradit.

    Alexandra Nordová se svěřila se svým tajemstvím.

    Podle Nordové se oba poznali v hotelovém baru. Z toho lze vydedukovat, že hlavní roli v celém incidentu mohl hrát alkohol.

    „Ukazoval mi přes Google, kdo je, a chvástal se tím, kolik má peněz. Na recepci mával bankovkami a nechtěl, aby byl zapsán, že je hotelový host,“ píše Nordová na svém blogu

    Na celé věci je zvláštní, že Nordové byl fotbalista od začátku nesympatický, ale i tak pokračovala v hovoru a následně s ním odešla na jeho pokoj.

    „Snažil se pak mít se mnou pohlavní styk. Naše těla byla tak blízko sebe, že to překračovalo všechny meze, nikdy bych to nedovolila. Neměla jsem na spodní části těla oblečení. Vůbec si nepamatuji, jak daleko zašel,“ popsala dále Nordová, která v minulosti oblékala dres londýnského QPR.

    Alexandra Nordová se zapojila do akce Me Too. Něco na jejím příběhu ale nesedí.

    Nabízí se tak několik otázek. 

    Například: Došlo vůbec k pohlavnímu styku? Proč byla Nordová bez kalhotek? A jak je vůbec možné, že si bývalá talentovaná fotbalistka nepamatuje, jak daleko údajný chlípník vlastně zašel? Ve třech větách je těch absurdit nějak moc.

    Nordová navíc uvádí, že od muže, který ji sexuálně zneužil, odešla až druhý den ráno. „Styděla jsem se a byla jsem moc naštvaná. Odešla jsem v roztrhaných punčochách. Viděli to i na recepci. Zavolala jsem si taxi a jela domů,“ tvrdí svůdná blondýna. Proč se ale nepokusila odejít dřív? Na to už sexy Švédka odpověď nejspíše nemá.

    Mnoho lidí také nechápe to, proč přitažlivá blondýnka o nepříjemné zkušenosti promluvila až nyní, když se incident odehrál již před pěti lety. Nordová má několik výmluv. Tou první je to, že neměla dostatek důkazů. 

    Dalším důvodem důvodem prý byl i fakt, že se tehdy devatenáctiletá fotbalistka dozvěděla o hříšníkově manželce. 

    Do třetice všeho dobrého Nordová své pětileté mlčení vysvětluje tím, že byla v hlavním městě Velké Británie nováčkem.

    „Nevěděla jsem, co si můžu v Londýně dovolit. Tak moc jsem se styděla, že jsem o tom s nikým nechtěla mluvit,“ vysvětlila dále Nordová.

    Zdá se, že blonďatá kráska se chtěla přiživit na velice populární kampani Me Too, kterou odstartovaly slavné hollywoodské herečky. 

    Alexandra Nordová šla s pravdou ven. Opravdu je to ale pravdivý příběh?

    Podle slov mladé fotbalistky to přílis nevypadá na to, že by se stala obětí sexuálního obtěžování. A důvodů je hned několik: Nesdělila jméno hříšníka, nepamatuje si, zdali došlo k sexu, její historky o útěku z hotelu den poté vypadají přinejmenším prazvlášně a hlavně, blonďatá sexbomba těžko někomu vysvětlí, proč šla s pravou ven až teď. 

    Rozhodně totiž nebyla pod takovým tlakem jako hollywoodské herečky, které se dlouhé roky bály o své vydřené místo v branži.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 19:51 sobota 24. února 2018. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      28
    • Haha
      22
    • Super
      10
    • Tvl
      9
    • Sladký
      8
    • Cože
      7