Vytrhají vám zuby a strhnou nehty. Nejšílenější dům hrůzy obchází zákony, vstup je zdarma

Chtěli byste někdy zažít, či spíše přežít naprostý extrém? Pak za něj nemusíte dokonce ani platit. Dobrovolně se můžete nechat mučit v nejděsivějším domě hrůzy v San Diegu, kam je vstup zcela zdarma. Jmenuje se McKamey Manor a spousta lidí proti němu protestuje a požaduje jeho zavření. Proč? Legálně vám tam totiž prý mohou vytrhat zuby, nehty nebo třeba zlomit ruku. Když se obrátíte na policii, nic s tím nezmůže.

Když na YouTube narazíte na videa z domu McKamey Manor, zřejmě si budete nejprve myslet, že se jedná o nahrané scénky, prostý fejk nebo nějakou ukázku z realistického hororového filmu. Opak je ale pravdou. Jedná se o nejděsivější a zároveň i nejbrutálnější dům hrůzy na světě. McKamey Manor není běžný strašidelný dům, který znáte třeba z naší klasické poutě. A to i u nás se tyhle fear housy hodně posunuly a v dnešní době dokážou návštěvníky pořádně vyděsit.

Rozdíl je ovšem v tom, že v našich „lekárnách“ máte záchranné slovíčko, a i když na vás třeba zaměstnanci „zábavního“ parku sahají, nesmí vám ublížit, maximálně vám tak třeba znečistí oblečení nějakou falešnou krví. To ale v San Diegu neplatí. Svůj strašidelný dům si tam přímo na svém pozemku vybudoval jistý Russ McKamey, který se nijak netají tím, že je sadista a baví ho lidem ubližovat.

Vstup do jeho domu hrůzy je tak zadarmo, bohatě mu postačí, že se u něj necháte osm hodin dobrovolně mučit. Lidé si tam chodí pro zážitek, přípravu na přežití i třeba kvůli tomu, aby se třeba dokázali psychicky přenést přes ztrátu blízké osoby nebo překonali fobii. Říká se, že pokud přežijete sídlo McKamey, přežijete všechno. V tomhle haunted housu se postavíte svým největším strachům. 

Návštěvníci popisují, že byli nuceni jíst syrové hady a pavouky, čekala je pořádná nakládačka a absolutní zlomení jak po psychické, tak po fyzické stránce. Kromě herců pracují v zařízení i bývalí trestanci, kteří vás s chutí zavřou do mrazáku, oholí vám hlavu nebo vám sem tam strhnou nehet. Není ani výjimkou, abyste si odnesli nějakou tu zlomeninu či neodborně vytržený zub... Kromě toho mohou být účastníci nuceni jíst vlastní zvratky.

Jak je ale možné, aby bylo něco takového vůbec legální?

Russ našel díru v americkém zákoně, díky které za násilí na osobách nenese vůbec žádnou zodpovědnost. Stačí, abyste tak před vstupem do jeho domu podepsali, že vše podstupujete dobrovolně.

Mnoho lidí se poté pokusilo podivného podnikatele žalovat s tím, že jim ublížil a skutečně nešlo o žádné efekty, jak se zprvu domnívali, nýbrž o opravdové mučení, jež na nich zanechalo následky. Policie s tím ale nic nezmůže a v domě hrůzy se tak mučí lidi zatím naprosto legálně, a to i přes mohutné protesty místních.

V domě McKamey vás sice nepobodají k smrti, a pokud by došlo k vážnému zranění, zavezou vás do nemocnice, odnést si ale můžete třeba pořádnou psychickou újmu nebo rány, které se vám budou hojit ještě měsíce. Není tak prý ani výjimkou, aby si účastníci vybírali dopředu dovolenou. To aby se mohli z veškerých zranění před návratem do práce dostatečně zotavit.

Někteří svého rozhodnutí, že do domu hrůzy vstoupili, prudce litují, jiní si libují, protože jim to prý posílilo psychickou odolnost. Video, které ke článku přikládáme, není vhodné pro citlivé povahy, ale to už je asi ze znění samotného textu jasné. A to jsme ještě vybrali to nejmírnější...

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:22 čtvrtek 19. května 2022. Anketa je uzavřena.

  • 16
  • 10
  • 6
  • 6
  • 5
  • 4