Blbka dne: Blogerka se pomazala menstruační krví, touhu po lajcích hájí blábolem

Fanoušci švédské blogerky Maxinne Björk jsou na odvážné fotografie zvyklí. Snímkem, na němž je potřena vlastní menstruační krví, ovšem všechny šokovala! | foto: Instagram

Její Instagram na první pohled působí spíš jako stránka s lehkým pornografickým obsahem. Švédská kráska Maxinne Björk je ale ve skutečnosti jen blogerkou, která holduje józe a je zkrátka hodně přírodního ražení. Nedávno ovšem tak trochu překročila všechny hranice – na internetu zveřejnila fotografii, na níž má celý obličej i obnažený hrudník potřený krví. A jak se pochlubila fanouškům, jde o její menstruační krev! Proč takovou šílenost Maxinne udělala?
1/6

Nahé slečny na pláži či pod vodopádem, věčně vystrčená prsa s ledabyle zakrytými bradavkami nebo třeba fotka s hlavou v rozkroku nahatého přítele. Fanoušci švédské blogerky Maxinne Björk, kterých rozhodně není málo, jsou na Instagramu zvyklí na ledacos.

Jenže před nedávnem spadla čelist i jim. Blonďatá kráska totiž na profilu zveřejnila naprosto šílenou fotografii – s obnaženými prsy a chlupatým podpažím má celé tělo i obličej zamazaný červenou barvou. A popisek fotky potvrzuje nejhorší obavy – jde o její menstruační krev!

„Po dnešním velmi produktivním a zábavném dni jsem se vrátila domů s plnou hlavou myšlenek, které jsem ale potlačila, protože jsem se s nimi nemohla vyrovnat. Posadila jsem se, začala hluboce dýchat a najednou jsem pocítila silnou potřebu se pokrýt ženskou životodárnou tekutinou. Aniž bych přemýšlela proč, tak jsem to prostě udělala. Rozetřela jsem to po těle a poté se válela nahá v trávě na zahradě, která byla pokrytá mou menstruační krví,“ píše Maxinne.

Maxinne se celá potřela menstruační krví!

Vzápětí ještě svým šedesáti tisícům fanoušků popsala své dojmy a vyznala se z lásky ke svojí mamince.

„Čichla jsem si k zemi a začala plakat. Jak štěstím, tak i smutkem. Chvíli jsem plakala a pak se místo toho začala smát. Jsem šťastná, že mám svoji mámu, obě si navzájem pomáháme dostat se přes překážky. Moje rodinná situace je v tuto chvíli vyčerpávající, ale takový je život,“ napsala.

Šílená fotografie ovšem řadu fanoušků vyprovokovala, načež začali ezoterické blogerce posílat hodně nenávistné vzkazy. Maxinne musela všechny komentáře dokonce smazat.

Jaké další „pecky“ má tato půvabná Švédka na profilu, si prohlédněte na další stránce.

1/6
Ohodnoťte článek

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 14:20 úterý 26. března 2019. Anketa je uzavřena.

  • 69
  • 44
  • 26
  • 24
  • 19
  • 19