Matějská pouť otevírá své brány. Kolik utratíte za atrakce a na co se můžete těšit?

Milovníci adrenalinu se mohou radovat, právě tento víkend začíná neuvěřitelný 425. ročník matějské pouti! Čeká na ně více než sto atrakcí a dominantou bude padesátimetrové kolo.

Na další dva měsíce se areál holešovického Výstaviště promění v obří lunapark, znovu přijela matějská pouť a na návštěvníky čeká mnoho novinek.

Mezi přibližně 115 atrakcemi, na něž se mohou návštěvníci těšit, budou i čtyři novinky, a to přetáčecí extreme King, Tsunami, Waltzer či obří padesátimetrové kolo, které je o neuvěřitelných patnáct metrů větší než loňské.

Do Prahy se navíc opět vrací atrakce Super Mouse, Goldmine Tower, což je tolik oblíbený volný pád, Booster, Katapult, Around the World XXL, Dům naruby a mnoho dalšího včetně střelnice, občerstvení a her zručnosti.

Pro velký úspěch se na matějskou pouť po roce vrací i farmářské trhy, které budou otevřené pouze o víkendu.

Matějská pouť své brány pro první návštěvníky otevře již 22. února a bude trvat do 13. dubna 2020. A díky mírné zimě se zdá, že kolotočáři mají před sebou jeden z nejsilnějších ročníků posledních let.

Kromě pondělí budou brány nejslavnější české pouti otevřené každý den. Třicetikorunové vstupné se navíc bude platit pouze o víkendu.

Rodiny s dětmi by mohlo zajímat, že nejdražší atrakce stojí 150 korun. Ceny za jednu jízdu se ale v průměru drží kolem stokoruny.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 8:53 neděle 21. června 2020. Anketa je uzavřena.

  • 23
  • 22
  • 20
  • 18
  • 17
  • 17