To je lásky! Matěj Stropnický poprvé vyvedl přítele

Na debakl, který tehdy ještě jeho Strana zelených utrpěla v říjnových volbách, už zřejmě Matěj Stropnický definitivně zapomněl. Na včerejší premiéře hry Na dotek v Divadle Broadway ukázal proč – poprvé na veřejnost vyvedl svého přítele Daniela Krejčíka a soudě podle zamilovaných pohledů a úsměvů jim to náramně klape! A jak se zdá, synova přítele dobře přijal i ministr zahraničních věcí Martin Stropnický.

Volby do Poslanecké sněmovny v říjnu minulého roku dopadly pro Matěje Stropnického fiaskem. Jeho Strana zelených nedosáhla ani na jeden a půl procenta, on navíc musel čelit ostré kritice za svůj předvolební „coming out“. Prý ho načasoval schválně tak, aby mu přinesl více hlasů.

A tak se po propadáku rozhodl ze strany odejít. Nyní si užívá života po boku svého partnera Daniela Krejčíka, kterého ve čtvrtek poprvé vyvedl na veřejnost při příležitosti premiéry hry Na dotek v pražském Divadle Broadway. 

Že jim to spolu klape, všem dokazovali zamilovanými úsměvy, které házeli na všechny strany. Jak se navíc zdá, synova přítele již do rodiny přijal také ministr zahraničních věcí a bývalý herec Martin Stropnický. Přátelsky si povídali a celý večer se dobře bavili.

Vztah s Krejčíkem Matěj Stropnický v říjnu jako první potvrdil Expresu. Sám teprve třiadvacetiletý herec, který se objevil třeba v Ordinaci v růžové zahradě, se zase o jejich lásce rozpovídal v exkluzivním rozhovoru.

O své homosexualitě prý bývalý předseda Strany zelených ví přibližně od osmnácti let. Rodině se svěřil již v té době, před veřejností ale svou orientaci tajil. S pravdou ven se prý nerozhodl jít kvůli získání nových voličů, ale aby učinil přítrž nekonečným spekulacím, které se v médiích šířily.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 9:44 sobota 4. srpna 2018. Anketa je uzavřena.

  • 26
  • 22
  • 15
  • 13
  • 10
  • 6