Věděl jsem, že jim to neklape. A milenka? Matěj Stropnický pro Expres o rozvodu otce a macechy

Ještě před pár dny si Veronika Žilková (60) a Martin Stropnický (65) užívali rodinnou dovolenou v Dubaji. Zřejmě definitivně poslední. Známá herečka skrze média oznámila, že se s bývalým ministrem obrany rozvádí. Údajně kvůli mladší a bohatší milence. „Byly tam nějaké neshody,“ řekl pro Expres.cz Stropnického syn Matěj (38), který také naznačil, že jeho vztah s macechou Veronikou nebyl zrovna ideální.

O rozpadu manželství Martina Stropnického a Veroniky Žilkové jako první informoval Blesk.cz. Herečka se svěřila, že od manžela dostala e-mail, v němž stálo, že ji Stropnický už nemiluje a chce se rozvést.

„Asi zjistil, že v pětašedesáti letech vypadá lépe vedle mladé slečny než vedle šedesátileté manželky. Jiné vysvětlení nemám. Těžce se smiřoval s přibývajícími léty. Herci jsou více ješitní. Tak asi našel někoho, pro koho je zase mladý princ. S dobrým platem a postavením,“ uvedla pro výše zmíněný list Žilková, kterou tak čeká už třetí rozvod.

Žilková a Stropnický se na sociálních sítích snažili působit jako dokonalý pár. Je ale evidentní, že jim to neklapalo už delší dobu.

„O nějakých neshodách jsem věděl,“ reagoval pro Expres.cz Stropnického syn Matěj.

„Tím, že nežijeme všichni ve společné domácnosti, ale naopak naše domácnosti dělí několik tisíc kilometrů, tak o tom žádné detailní zprávy nemám,“ dodal mladý politik.

Matěj s otcem Martinem Stropnickým

S otcem se vídám dvakrát za rok, s Veronikou jen na Vánoce

Stropnický junior se s otcem Martinem, který je většinu času služebně v Izraeli coby velvyslanec, nyní příliš nevídá. 

„S otcem se vidíme třeba dvakrát za rok. Na konci léta, kdy je tu služební setkání velvyslanců, a jednou na Vánoce. S Veronikou se vídáme jen na Vánoce,“ popsal nám Matěj své vztahy s otcem a macechou.

Naposledy spolu Stropnický s otcem telefonicky řešili ubytování uprchlíků z Ukrajiny na zámku v Osečanech, kde Matěj žije s přítelem Danielem Krejčíkem. „To nám chválil a říkal, že jsme udělali správně,“ řekl.

Bývalého předsedy Zelených jsme se také zeptali na údajnou novou partnerku jeho otce, o níž Žilková uvedla, že je „mladší a bohatší“. 

„O té nevím vůbec nic,“ reagoval Stropnický mladší, který už rozvod svého otce nechtěl více komentovat.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:06 úterý 12. července 2022. Anketa je uzavřena.

  • 117
  • 30
  • 18
  • 16
  • 9
  • 9