Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Pryč z pláže i okresu: Z Karibiku, který miluje i Krainová, kvůli covidu-19 vyhání turisty

    Karibské ostrovy, které pomohla proslavit Simona Krainová (48) hláškou o plážích a okresech, hlásí prudký nárůst případů nákazy koronavirem. Kupříkladu úřady na Martiniku proto doporučují turistům, aby francouzský zámořský departement raději opustili. Zavřou se veřejné pláže, hotely, sezonní ubytovací zařízení, kulturní i společenská zařízení a většina obchodů. Prefekt Martiniku Stanislas Cazelles uvedl, že omezení budou platit minimálně tři týdny.

    I když tropický ráj láká svými plážemi a malebnými scenériemi, teď mají turisté smůlu. Všichni, kdo na Martiniku zůstanou, mají pracovat z domova a vycházet jen v omezené míře. 

    Povoleno je vzdálit se maximálně jeden kilometr od domova, pro delší cesty je nutné písemné potvrzení s udáním důvodu cesty. 

    Důvodem může být nákup, cesta k lékaři nebo očkování. Otevřené zůstanou prodejny potravin, lékárny, kostely a další náboženská zařízení. Prefekt Stanislas Cazelles ujistil místní, že se obchody otevřou včas, aby lidé mohli nakoupit školní potřeby pro děti před začátkem školního roku.

    Nemocnice na Martiniku jsou přetížené, na pomoc jim letí skupina 240 zdravotníků z Francie, která by na ostrov měla dorazit v úterý. Tempo očkování je velmi pomalé, první dávku vakcíny zatím dostalo jen 22 procent obyvatel. Na místo se ve čtvrtek chystá francouzský ministr zdravotnictví Olivier Véran.

    Ostrov Svatý Martin v Karibiku si oblíbila také Simona Krainová.

    Kouzelnou oblast v Karibském moři v Česku pomohla proslavit Simona Krainová, která si tento kout země velmi oblíbila. Na nedalekém ostrově Svatý Martin vznikla i její dnes již legendární hláška, kterou pustila do světa v době, kdy v Česku začal platit tvrdý lockdown a ona se s rodinou slunila na místních plážích.

    „Z okresu do okresu, z pláže na pláž, zůstáváme tady, byť jsme v tom s vámi. Držte se,“ napsala ke svému patřičně sexy snímku Simona Krainová, která na ostrově Svatý Martin oslavila narozeniny, kde také čerpala potřebný vitamín D, jehož mívají Češi obvykle nedostatek.

    Simona Krainová se sluní na ostrově Svatý Martin a myslí na vás.

    Netrvalo dlouho a „závadný“ komentář Krainové zlidověl. Ti, kdo se na něj později chtěli podívat, měli bohužel smůlu. Kráska svá slova vzala zpět a status zmizel v propadlišti digitálních dějin, zůstala jen sexy fotka.

    „Ona to smazala, ten popisek? Pár lidí mi to říkalo, kouknu sem až teď, ale post nikde,“ divila se jedna ze Simoniných sledujících.

    „Protože občas mele s*ačky,“ utrousila znalecky další, která má Krainovou i přesto pořád ráda a bude ji sledovat dál.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 23:30 čtvrtek 9. prosince 2021. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      11
    • Super
      6
    • Trapas
      5
    • Cože
      3
    • Sladký
      3
    • Tvl
      3
    Vybrali jsme pro vás

    Hanychová vzpomíná na minulost. V Kozičce jsem poprvé otěhotněla, naštěstí je Kryšpín zdravý, řekla

    Agáta Hanychová zavzpomínala na dobu, kdy poprvé otěhotněla. Mělo k tomu dojít při jednom večírku v pražském baru...

    Katastrofa na Majálesu? Lidé se brodili bahnem, někteří interpreti nemohli vystoupit. Pořadatelé se omlouvají

    V sobotu se v Hradci Králové konal první letošní Majáles. Podle návštěvníků šlo ale o velkou katastrofu. Lidé se...