Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    168 hodin je největší bulvár v zemi! Martin Michal hodnotí úroveň ČT

    Martin Michal se svou manželkou Helenou Vondráčkovou. | foto: Facebook Martina Michala

    Podle Martina Michala boj s bulvárem uškodil jeho manželce pouze zpočátku, ale vše se nakonec obrátilo k dobrému a Helena Vondráčková vystupuje v plných sálech. Dokonce tvrdí, že on sám nemá žádné nepřátele. Naopak. Velmi kriticky se vyjádřil k oponentům Miloše Zemana a části vysílání České televize.

    Podporovatel současného prezidenta a manžel jím vyznamenané zpěvačky o druhém působení Miloše Zemana ve funkci neměl pochybnosti. „Já jsem od začátku věděl, že chci, aby tam byl Miloš Zeman, protože tam nebyla jiná varianta,“ odmítl hudební manažer myšlenku, že by možná bylo na místě prezidenta vyměnit v rozhovoru XTV.

    „Za Miloše Zemana nebyla adekvátní náhrada a já se obávám, jaké to bude za pět let. Jestli tady bude někdo takový, kdo by mohl tu funkci převzít, s takovým charisma jako Zeman,“ říká Martin Michal, i když zároveň přiznává, že dosud neslyšel inaugurační řeč hlavy státu, protože byl v Monte Carlu.

    „K vyřizování účtů má Zeman důvod. Taky bych to udělal,“ komentuje přesto styl inaugurační řeči prezidenta, který tak pobouřil část národa. Zároveň ho hudební manažer omlouvá: „Nikdo není dokonalý, každý člověk dělá v životě chyby a to se týká i prezidenta. Pro mě je důležité to gros, co odvádí pro Českou republiku, ať se to týká Ruska, Číny, Ameriky, pro naši ekonomiku dělá strašně moc.“

    A jak je to tedy s kritikou ČT? „Veřejnoprávní média se ohrožují sama. Když si vezmu třeba Českou televizi, tam je to třeba rozdělit na dvě části. Vlastní tvorba, program, který je na té obrazovce, tam já výhrady nemám a jsem celkem spokojený, i když mi tam chybí zábava. Nádherné věci, jako bylo Televarieté, prý již nikoho nezajímají, ale když se to pustí z archívu, dívají se všichni a rádi. Ale to mi chybí na všech televizích.“

    „Na České televizi mi strašně vadí zpravodajství. Třeba takový pořad 168 hodin považuji za nejhorší bulvár tady v té zemi,“ říká Michal o čistě publicistickém pořadu.

    „To zpravodajství není objektivní, jednostranné. Je tak špatné, že deformuje myšlení lidí. A to je obrovská chyba. Měli bychom vyhodit Moravce a přejmenovat to na Otázky někoho jiného, kdo bude férový a solidní. Já se nedivím některým lidem a politikům, že tohoto člověka ignorují,“ myslí si Martin Michal, který se na pořad přestal dívat z důvodu údajné nevyváženosti.

    „Časem dojde k sebereflexi a je třeba, aby se změnila Rada České televize, aby tam neseděli lidé jako Šarapatka. Když si vezmu Český rozhlas, třeba Radiožurnál, tak mám pocit, že jsem se vrátil do dob komunismu. Tam je třeba zákaz, který zavedla ještě Tachecí, že nesmějí hrát Gotta, Vondráčkovou, Davida. Tyhle zpěváky tam už dlouhé roky neslyšíte,“ domnívá se manžel slavné zpěvačky.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 11:42 čtvrtek 2. srpna 2018. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      123
    • Super
      66
    • Haha
      18
    • Tvl
      17
    • Cože
      12
    • Sladký
      9
    Vybrali jsme pro vás

    Hanychová vzpomíná na minulost. V Kozičce jsem poprvé otěhotněla, naštěstí je Kryšpín zdravý, řekla

    Agáta Hanychová zavzpomínala na dobu, kdy poprvé otěhotněla. Mělo k tomu dojít při jednom večírku v pražském baru...

    Katastrofa na Majálesu? Lidé se brodili bahnem, někteří interpreti nemohli vystoupit. Pořadatelé se omlouvají

    V sobotu se v Hradci Králové konal první letošní Majáles. Podle návštěvníků šlo ale o velkou katastrofu. Lidé se...