Tyhle sestry to táhnou SPOLU! Sněmovna nevyšla, tak to zkusí v Miss

Půvabná kandidátka koalice Spolu v Moravskoslezském kraji Markéta Vyvlečková se do Poslanecké sněmovny nedostala. Jejích 2360 preferenčních hlasů ale rozhodně není špatným výsledkem s ohledem na to, že dosud ve vysoké politice nehájila žádnou funkci. Nepochybně k nim přispěla i sexy kampaň, kterou dvojnásobná maminka roztočila společně se sestrou Natálií. „Chlapi se za ní pořád otáčeli, tak jsem ji začala brát na všechny akce,“ směje se Vyvlečková. Teď se karta otočila, sestra postoupila do semifinále Miss Czech Republic a zabojuje o korunku krásy!

Politička z KDU-ČSL o sobě dala vědět během kampaně při sportovním dni. Měla na sobě legíny, což se nelíbilo jednomu z diskutujících na Twitteru.

Vyvlečková to pro Expres.cz komentovala s úsměvem, že se nad podobnými komentáři baví, drží si nad nimi nadhled a na sportovní dny se ani v budoucnu nechystá v šatech či obleku. 

Na 2360 lidí nakonec při kampani přesvědčila, aby u voleb kroužkovali právě ji. Nepochybně k tomu zčásti přispěla právě i sexy kampaň. Zvlášť když na ni půvabná kandidátka nebyla sama.

Mezi lidi s ní chodila mladší sestra Natálie. Ta se nyní probojovala do semifinále Miss Czech Republic. U Vyvlečkových doma tak ani po volbách nebude klid.

„Natálka mi v kampani hodně pomohla, samozřejmě i další členové rodiny a přátelé. Vzájemně se hodně podporujeme a držíme spolu. Téměř tři měsíce se mnou rozdávala na ulici letáky, účastnila se předvolebních akcí a točila mi videa. Čeho si na ní opravdu vážím, je to, že mi řekne pravdu, ať je jakákoliv. Je chytrá, ambiciózní a energická. To z ní dělá neskutečně přitažlivou a zajímavou ženu,“ popisuje pro Expres.cz někdejší někdejší zastupitelka Českého Těšína.

Sestra Natálie pomáhala Markétě Vyvlečkové s kampaní.

„V kampani se za ní chlapi neustále otáčeli, a tak jsem ji brala na všechny akce,“ dodává se smíchem.

Právě Markéta byla mladší sestře velkou inspirací. Než se vrhla na politickou dráhu, sama v soutěžích krásy válela!

„Natálka je spíše jako moje dcera než sestra. Narodila se, když mi bylo čtrnáct let, takže místo randění jsem ji musela vozit v kočárku. Odmalička byla velmi chytrá a vnímavá i díky tomu, že vyrůstala mezi dvěma staršími sestrami. Já se už ve třinácti letech účastnila první soutěže Miss a pak dalších, tak ji to hodně inspirovalo,“ vzpomíná Vyvlečková.

Natálie je krásná mladá dáma.

Se sestrou se teď prý perfektně doplňuje, Natálie jí prý dokonce dohazuje nabídky na focení.

„Karta se obrátila. Semifinále Miss už je vyšší dívčí, proto se jí snažím maximálně pomoci. Absolvuji s ní kurzy rétoriky u jednoho z nejlepších učitelů v České republice nebo jí radím s oblečením a líčením,“ říká s úsměvem. 

Markéta Vyvlečková se sestrou Natálií

Tradiční soutěž o korunku královny krásy Miss Czech Republic se uskuteční v listopadu.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:50 pátek 11. února 2022. Anketa je uzavřena.

  • 27
  • 13
  • 9
  • 5
  • 4
  • 3