Česká držitelka Oscara Markéta Irglová se vdala: Obřad proběhl v nahrávacím studiu

V roce 2007 zpěvačka Markéta Irglová (31) získala se svým tehdejším přítelem Glenem Hansardem (49) Oscara za píseň Falling Slowly z filmu Once. S irským hudebníkem žila několik let. Od té doby, co se rozešli, o mladé české umělkyni není ani vidu, ani slechu. Teď se ale Markéta na sociální síti pochlubila radostnou novinkou. Provdala se za svého dlouholetého přítele.

Markéta Irglová na svém instagramovém profilu většinou sdílí snímky z přírody nebo fotografie svých dětí. Teď ale své fanoušky překvapila svatební fotkou.

„Před týdnem jsme se s Miem vzali. Užili jsme si krásný den s našimi rodinami a měli nádherný obřad v našem studiu,“ napsala ke snímku Irglová.

Islandský hudebník a producent Sturla Mio Thorisson žije s Markétou Irglovou už několik let. Mají spolu tři děti.

Markéta Irglová s partnerem, jímž je islandský hudebník a producent Sturla Mio Thorisson.

Kromě několikaletého vztahu s Glenem Hansardem Irglová proslula také velice krátkým manželstvím s americkým baskytaristou Timem Iselerem. Vzala si ho v červenci roku 2011, v lednu 2013 se rozvedli.

Zpěvačka, která pochází z Valašského Meziříčí, žije se svým novomanželem a třemi dětmi na Islandu. 

Markéta Irglová se svým novomanželem

Na sociálních sítích často sdílí fotografie z nahrávacího studia. Očividně je stále aktivní umělkyní, ale široká veřejnost ji už příliš neregistruje. Všichni si ji spojují jen s populární filmovou písní z roku 2007.

Zato její expřítel Glen Hansard nedávno jako by chytil druhý dech. Vydal letos nové album a blíží se jeho koncert v Praze.

Už 18. listopadu vystoupí v Divadle Archa. Přiletí si s ním zazpívat slavný duet i Markéta, která k němu má stále velice vřelý vztah?

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:46 úterý 3. března 2020. Anketa je uzavřena.

  • 21
  • 21
  • 21
  • 20
  • 19
  • 18