Pupek jako vana a prsa jako žena! Tohle že je „diktátor“ Marian Kotleba?

Kde jsou ty časy, kdy se nacionalistický extremista a šéf politického uskupení Ľudová strana Naše Slovensko pyšnil svou postavou hodnou obrázků ztepilých branců z druhé světové války. Nyní se banskobystrický župan podobá spíše reklamě na spokojenost politika, který si rád přihne pivečka a dá něco k snědku.

Marian Kotleba, který se proslavil uniformami téměř nacistického střihu, tisovským pozdravem „Na stráž!“ a silně rasistickými názory, šokoval v roce 2013 Slovensko, když se stal županem Banskobystrického kraje. Dotáhl to se svými populistickými názory ještě dál, když na jaře minulého roku složil poslanecký slib.

Kulaťoučký Kotleba musí se svými xenofobními výroky na jednu stranu čelit odporu demokratických sil Slovenska, na druhou stranu to vypadá, že na podzim svou pozici krajského župana obhájí. Jeho protivníci dokonce zvažují, že odevzdají hlasy jednomu z protikandidátů, který bude mít šanci Kotlebu porazit.

Jenže obdoba českého hejtmana, to je hodně těžká váha, což se ukazuje i na snímcích z poslední doby. Dříve vypracovaná figura je povislá, prsa by mu mohla závidět nejedna žena a pivní pupek silou vůle drží kožený opasek.

Místo pochodů se svými spolubratry a pilování vojenských přehlídek, věnuje se nyní Kotleba spíše konzumaci tradičních pochoutek. A je to vidět.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:01 středa 18. října 2017. Anketa je uzavřena.

  • 26
  • 10
  • 10
  • 9
  • 6
  • 6