Manželství extremisty Kotleby se rozpadá, společnost mu dělá jeho „železná tygřice“

Stále častěji se po boku extremisty Mariana Kotleby (42) objevuje jeho asistentka Kristína Laššáková (33). Ta má velmi zajímavou minulost, kdy se z tajemné krásky vyklubala milovnice bojových sportů, tetování a zarytá bojovnice za „tradiční rodinné hodnoty“. Kotleba mezitím řeší rozpad vlastní rodiny, jelikož už řeší rozvod se svou o osmnáct let mladší manželkou Frederikou (24)

Zdá se, že bez sexy asistentky se politici na Slovensku neobejdou. Své o tom ví například bývalý premiér a jeden z nejvlivnějších mužů v zemi Robert Fico. Ten si za asistentku vybral Márii Troškovou, která se živila jako fotomodelka a podle slovenských novinářů má kontakty na lidi z okolí italské mafie.

Marian Kotleba si za svou nejbližší asistentku vybral jednu ze svých obdivovatelek Kristínu Laššákovou.

První spekulace o tom, že vztah mezi kontroverzním Kotlebou a jeho sličnou asistentkou nemusí být pouze pracovní, řešila média na Slovensku už v září loňského roku, kdy se šéf Lidové strany Naše Slovensko vrátil z dovolené v Egyptě a Laššáková ho vítala objetím a polibky.

Nad kompetentností atraktivní blondýnky se lidé pozastavují také z toho důvodu, že není pouze pravou rukou svého šéfa, ale stále pracuje také jako kosmetička.

Kotlebova strana z ní ovšem chtěla udělat starostku bratislavské městské části Ružinov, ze všech kandidátů ale dostala ve volbách nejméně hlasů. Nepomohla si ani volební kampaní, ve které vystupovala proti gayům a lesbám.

„Je nepřípustné, aby se v dnešní době upřednostňovaly zvrácenosti LGBT před tradičními rodinnými hodnotami,“ řekla před volbami Laššáková, která lidem v Ružinově slíbila pořádek a nulovou toleranci korupce.

Kontroverzní billboard, kde se Laššáková stavěla proti homosexuálům.

Že má politikova asistentka chuť mluvit také do jeho rozvodového řízení, potvrdila Kotlebova žena Frederika. „Chtěla mě vyprovokovat, abych i já řekla o našem vztahu něco škaredého, chtěla nás rozeštvat. Jenže my spolu vycházíme hezky. Velmi hezky se spolu bavíme,“ řekla v říjnu Frederika, která zároveň odmítla, že by za jejich rozvodem měla být nevěra jejího muže.

Ráznost má tato Kotlebova potetovaná fanynka zřejmě v krvi, jelikož se dlouhodobě věnuje bojovým sportům. 

„Momentálně se intenzivně připravuji na soutěž Železná tygřice, kde budu samozřejmě soutěžit v první řadě sama za sebe a také za Lidovou stranu Naše Slovensko,“ prohlašovala loni v létě jako správná členka strany.

Marian Kotleba byl předvolán k soudu. Jeho asistentka přitom nemohla chybět.

Naposledy se Kotleba svou asistentkou pochlubil v Pezinku, kde stanul před soudem. Prokurátor na něj podal žalobu ohledně šeků, které měly na sobě neonacistické symboly ve formě darované finanční sumy. Konkrétně šlo o částku 1488 eur.

Dlouho však dvojice u soudu nepobyla, jelikož byl případ odročen na březen.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 21:26 čtvrtek 28. května 2020. Anketa je uzavřena.

  • 51
  • 27
  • 26
  • 23
  • 21
  • 18